Quote Originally Posted by The Dark Lord View Post
Arkadaşım sen fm yi yaşıyosun resmen ya sana gıbte ile bakıyorum ve tebrik ediyorum yeni maceralarını merakla bekliyorum
Teşekkür ederim..Benim oynadığım tek oyundur ki buna oyun demek bile istemiyorum.
İş yerindeyken bile takımımı , yeni transfer yaptıysam onu düşünüyorum.
Örneğin dün akşam barcelona'yı 2-1 yendim ama 60.dakikadan sonra tek kaleye çevirdiler , bi stres..bi stres görmeliydin.
Gece yatağa girerken rahat girdim.Yenilseydim inan bana etkilerdi beni..

Eğer seçtiğim kariyer , derinime inmez ise o kariyeri silerim..Etkilemeli beni.
Valencia'nın her hafta maçlarını takip ediyorum , bak bu uzaktan vurur , bu oyundan çıkmalı , bi çok iyi koşuyor diyebiliyorum.
Geçen sene zorla 4.olmuştum , kötü bir sezon geçirdim ve yılmadım..

Uzun lafın kısası , bu takıma, akşamlarımı adıyor isem , o şey benim hayatımın bir parçasıdır..
oyundaki çubukları , bir grafik olarak görmüyorum.. O taraftarların takım durumunu belirten çubukları ; Ben takım halinde stadı terkederken taraftarların bana yaklaşımını (kısa çubuk ise yönetim istifaa! , uzun ise adıma şarkıların yazıldığı) bir dönem olarak görüyorum.

Hani gerilim filmi izlerken sanki filmin içindeymişsiniz gibi hissedersiniz , odanızı , çevrenizi , izlediğiniz ekranı unutursunuz , filmdeki gerilimde gerim gerim gerilirsiniz ya, bu da aynen öyle..
Gol olunca ellerimi havaya kaldırdığım , gol yiyince küfürler basıp ellerimi başımın altına aldığım olur..

2001-2002'den beri oynarım , seçtiğim kariyer sınırlıdır. Şuana kadar (2001-2009) ; Man utd - Fenerbahçe , Lyon , solihull , juventus , milan , Valencia takımları ile kariyer yaptım.Solihull hariç hepsi uzun solukluydu.Ve o dönemde seçtiğim takımın tüm maçlarını izledim hatta halı saha maçlarında formasını alıp onu giydim..

Fm bir hayattır..