Teşekkür ederim..Benim oynadığım tek oyundur ki buna oyun demek bile istemiyorum.
İş yerindeyken bile takımımı , yeni transfer yaptıysam onu düşünüyorum.
Örneğin dün akşam barcelona'yı 2-1 yendim ama 60.dakikadan sonra tek kaleye çevirdiler , bi stres..bi stres görmeliydin.
Gece yatağa girerken rahat girdim.Yenilseydim inan bana etkilerdi beni..
Eğer seçtiğim kariyer , derinime inmez ise o kariyeri silerim..Etkilemeli beni.
Valencia'nın her hafta maçlarını takip ediyorum , bak bu uzaktan vurur , bu oyundan çıkmalı , bi çok iyi koşuyor diyebiliyorum.
Geçen sene zorla 4.olmuştum , kötü bir sezon geçirdim ve yılmadım..
Uzun lafın kısası , bu takıma, akşamlarımı adıyor isem , o şey benim hayatımın bir parçasıdır..
oyundaki çubukları , bir grafik olarak görmüyorum.. O taraftarların takım durumunu belirten çubukları ; Ben takım halinde stadı terkederken taraftarların bana yaklaşımını (kısa çubuk ise yönetim istifaa! , uzun ise adıma şarkıların yazıldığı) bir dönem olarak görüyorum.
Hani gerilim filmi izlerken sanki filmin içindeymişsiniz gibi hissedersiniz , odanızı , çevrenizi , izlediğiniz ekranı unutursunuz , filmdeki gerilimde gerim gerim gerilirsiniz ya, bu da aynen öyle..
Gol olunca ellerimi havaya kaldırdığım , gol yiyince küfürler basıp ellerimi başımın altına aldığım olur..
2001-2002'den beri oynarım , seçtiğim kariyer sınırlıdır. Şuana kadar (2001-2009) ; Man utd - Fenerbahçe , Lyon , solihull , juventus , milan , Valencia takımları ile kariyer yaptım.Solihull hariç hepsi uzun solukluydu.Ve o dönemde seçtiğim takımın tüm maçlarını izledim hatta halı saha maçlarında formasını alıp onu giydim..
Fm bir hayattır..