1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: 9.0.1 - 9.0.2 yamaları ile alakalı

Default 9.0.1 - 9.0.2 yamaları ile alakalı

9.0.2 yamasını yükledim oyunu açtım fakat editör programları bu sürmde çalışmadı tekrar 9.0.1 e döndüm bu seferde oyunumu açmadı 9.0.2 ye tekrar geçtim aynı editör programının 9.0.2 güncelleştirmelisini yükledim bu seferde sürüm hatası ver ana ekranda fm sürümüme bakıyorum 9.9.0 0(m.e.v742) yazıyo bu savemi kaybetmek istemiyorum bi sezon geçti şampyonlar ligi kupasını kazandım

yardım edicek yokmu 9.0.2 ye dönen oyunum tekrar nasıl 9.0.1 olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

aynı hata bende de var galiba steam programı yüzünden ama birinin yardımcı olması lazım 80 ytl bayıldım bu oyuna ve eksikleri hala var onları manual düzeltmem için editore ihtiyacım var...

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Bi arkdaş sağ olsun yardım etti sorun nereden aynaklandı bilmiyorum ama program files/steam/steamapps/common/football manager/tools/data editor dosyasına ulaşabiliyorsun yukarıdakidediklerimle sırasıyla yap bulacaksın data editörü

sorunum data editörle ilgili diil 9.0.2 ye dönüşmüş saveimi tekrar 9.0.1 e dönüştürmek 9.0.1 de açamıyorum hem o senin dediğin editör oyun açıkken işe yaramaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

9.0.2'de oyunu bir kere kaydettiyseniz o save game'i tekrar 9.0.1'e çeviremezsiniz.

FM sürümünüz 9.9.0'a döndüyse nedeni oyununuzun korsan olmasıdır.

Mesaj Yetkileri