1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: bu kadar saçmalık olur mu?

Hybrid View

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    kardeş Redditch United ı nası oynatıosn?

fm08de 4-2-3-1 le gayet iyi oynatıodm takımı bayada üst liglere çıkmıştm ama 09 da henz oynamadm. neler önerirsin. önceden bilgim olsun
    normalde 4-4-2 zorlu deplasmanlarda ise 4-1-2-2-1(1 önlibero 2 ortasaha 2 kanat) oynatıyordum ama takımın defansına üst liglerden bir kiralık buldum birde sağ bek için bir serbest oyuncu aldım. sağ bek aynı zamanda iyi defans da yapıyordu onun için işler biraz kötü gidince 3 defans 2 önlibero iki m r/l iki ileri ortasaha 1 forvet taktiğine döndüm son 7-8 maçı ise total dominasyon ile oynadım...
    bir ara takımı çinli yatırımcılar alacak haberleri çıktı 3-4 milyon € yatırım yapacak dendi sonra birden vazgeçti adamlar başka bir şirket aldı o hiç yatırım yapmadı üstlig çok daha zorlu transfer bütçesi vermediler maaşlar artınca maaş bütçesi de yetmedi bende yarım sezon daha devam ettim bıraktım olayı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Dediğinize katılmıyorum.Çünkü, Fenerbahçe, 5-6 yıldır aynı taktikle (4-4-1-1) oynuyor ve 3. dahi olmadı bu ne oluyor Türkiye'deki antrenörler çok salak olduğunu gösterir. Baksana oyunda 3-4 haftada taktiği çözüyorlar, Fenerbahçe 5-6 yıldır aynı taktikle oynuyor ve hiç kimse çözememiş ve ben daha ayda taktik değiştiren takım görmedim zaten bana göre taktik çözülmez futbolcu çözülür ve size katılıyorum oyun böyle daha zevkli.

Aslında oyun hatası değil, tamamen oyunu zorlaştırmak için yapılmış ama bir şey var ki oyunu zevkleştiriyor.

Sağlıcakla Kalın.
    hocam şöyle bir durum var taktiği çözmek yetmez bir de elindeki malzemeyle o taktiği yenebilecek bir şey üretebilmek lazımdır. biz fm de ne yazık ki bilgisayar kadar verimli kullanamıyoruz elimizdeki malzemeyi... gerçek hayatta fenerbahçenin birkaç maçını izleyen defansın ne kadar yavaş olduğunu görür onun için biz sezon başında partizana zorlandık onun için kayseri bize 4 tane attı onun için eskişehir 10 kişiyle bizi zorladı... gerçekte kimin elinde agahowa gibi youla gibi hızlı adam olsa öyle kontralara çıksa o da fenerbahçeyi zorlar hatta yener...
    Last edited by enforcer : 04.Ocak.2009 at 21:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir ara takımı çinli yatırımcılar alacak haberleri çıktı 3-4 milyon € yatırım yapacak dendi sonra birden vazgeçti adamlar başka bir şirket aldı o hiç yatırım yapmadı üstlig çok daha zorlu transfer bütçesi vermediler maaşlar artınca maaş bütçesi de yetmedi bende yarım sezon daha devam ettim bıraktım olayı...

işte bu oyunun asıl sorunlarından biri de bu doğru dürüst transfer yapmadan terfi ediyorsunuz ama maliye batıyor belki bu taktik çözülmesinden daha da büyük bir sorun

Mesaj Yetkileri