normalde 4-4-2 zorlu deplasmanlarda ise 4-1-2-2-1(1 önlibero 2 ortasaha 2 kanat) oynatıyordum ama takımın defansına üst liglerden bir kiralık buldum birde sağ bek için bir serbest oyuncu aldım. sağ bek aynı zamanda iyi defans da yapıyordu onun için işler biraz kötü gidince 3 defans 2 önlibero iki m r/l iki ileri ortasaha 1 forvet taktiğine döndüm son 7-8 maçı ise total dominasyon ile oynadım...
bir ara takımı çinli yatırımcılar alacak haberleri çıktı 3-4 milyon € yatırım yapacak dendisonra birden vazgeçti adamlar başka bir şirket aldı o hiç yatırım yapmadı üstlig çok daha zorlu transfer bütçesi vermediler maaşlar artınca maaş bütçesi de yetmedi bende yarım sezon daha devam ettim bıraktım olayı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam şöyle bir durum var taktiği çözmek yetmez bir de elindeki malzemeyle o taktiği yenebilecek bir şey üretebilmek lazımdır. biz fm de ne yazık ki bilgisayar kadar verimli kullanamıyoruz elimizdeki malzemeyi... gerçek hayatta fenerbahçenin birkaç maçını izleyen defansın ne kadar yavaş olduğunu görür onun için biz sezon başında partizana zorlandık onun için kayseri bize 4 tane attı onun için eskişehir 10 kişiyle bizi zorladı... gerçekte kimin elinde agahowa gibi youla gibi hızlı adam olsa öyle kontralara çıksa o da fenerbahçeyi zorlar hatta yener...

sonra birden vazgeçti adamlar başka bir şirket aldı o hiç yatırım yapmadı üstlig çok daha zorlu transfer bütçesi vermediler maaşlar artınca maaş bütçesi de yetmedi bende yarım sezon daha devam ettim bıraktım olayı...