1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Microsoft Visulal C++ Runtime Library hatası yardım

Unhappy Microsoft Visulal C++ Runtime Library hatası yardım

Arkadaşlar oyuna türkçe v2 yama yükledim oyun böyle oldu yardım edinn...

hep böle diyo bide görev yönetecisini açtığımda yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı diyo görev yöneticisi yüklüyom yine oyunu açmaya çalıştığımda görev yöneticisi tekrar devre dışı bırakıldı diyo yardım edin lütfen bu sorunu nasıl çözicem...

sonra türkçe yamayı kaldırdım hale boyle napcamm

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Oyunu baştan kurmayı deneyiniz..

oyunu baştan kurdum biraz oynadım sonra oyunu kapattım yenden açıyım dedi bi açtım yine bu hata

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kullandığınız türkçe yamayı kaldırarak deneyin.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Directx'i güncelleyerek deneyebilirmisin ?

direct x denedim olmadı türkçe yamayıda kaldırdırm olmadı kafayı yicem eskiden ne gzel oynuyodum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İstediğiniz konu ile yardım forumun resmiliği açısından burda bulunmamaktadır.Oyunu indirdiğiniz nokya başvurursanız belki bu tür olaylara karşı çözümünü de yazmışlardır.

tamam indirdiğim yere bir bakarım olmasa artık çaresi yok gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyun büyük ihtimalle exe'den kaynaklanıyor Türkçe yamayı download ettiğiniz siteden yardım isterseniz daha mantıklı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serhatçım durum oyununun team jpn bağlantısı olmasından kaynaklanıyor. Yani oyunda orjinal gözükmüyor.Rip li oyunlarda eğer yapılan eklenti de kötüyse sistem kendi kendini düzeltemez deyip konuyu burdan ileriye götürmüyorum.İki noktadan da indirdiği sitelerde sonrası için yardımda bulunurlar zaten.

Bu arada aşırı güvenilir ve test edilmiş olmadıkça Türkçe yama yüklemeyin piyasadaki.çoğunda kod hatası var.oyununuzu yakarsınız.

bu hatayı bende de veriyordu.biLgisayarda başka bir oturumda denedim (daha bugün akLıma geLdi )açtım fmyi hata faLan vermedi.bi de böyLe deneyin.biLgisayardaki başka bir kuLLanıcıda deneyin.

ben onuda yaptm bi süre sonra oradada vermeye bassladı ve her pc yi kpatğ actğmda mecbr yeniden yüklyrm oyunu oyunu indiirmedim cd den yükledm ama anlayamyrm neden böle oluyr bir çözüm istiyrm

Mesaj Yetkileri