Quote Originally Posted by capriceman
Konyaspor ile hiç oynamadım ancak gözlemlediğim şey oyuncu profil ve mevkilerinde bazı küçük sorunlar olduğu. Diğer konularda ise çok fazla bilgim yok. Birde stad kapasitesi şişirme gibi geldi bana.

Konyasporu daha yakından takip edip, oynayan arkadaşlar eminim i daha sağlıklı tespitlerde bulunurlar.
Stat kapasitesi dogru dostum türkiyedeki yanlıs hatırlamıyorsam en büyük kapasitedeki 5.yada 6. stat KONYA ATATÜRK STADI.

Yalnız senidne dedigin gibi bazı genç oyuncuların mevkileri random yapılmıs örnek verecek olursak
Gercek hayatta Forvet oynayan SONER BAYMIS Forvet dısında her mevkide karsımıza cıkıyor.Muhammet Fatih CIRAK Defans oyuncusu aynı seyler onun içinde gecerli..FİRAT AKKOYUN Defans oyuncusu ama benim karsıma genelde Kaleci olarak cıkıyor.Oyunun baslangıcında AYKUT Hocamız takımın basında degil ve ne hikmetse takımın basına hep RIDVAN DİLMEN geliyor.Bunlar bence bariz sekilde görülen cok büyük hatalar.YASİN CAKMAK ve TAYFUN'un özelliklerindede inanılmaz derecede gercekle bagdasmayan fark var.

Umarım yeni versiyonda bunlar ele alınır.Saygılar sahsen ben KONYASPOR ile daha oyun oynamadım bu versiyonda bunun nedenide FİRAT'in dahi kaleci olarak karsıma cıkıp sinirden direk oyunu kapamam.