sayılan 4 oyuncu da da önemli oranlarda 9.02 yaması için değişimlere gidildi ancak bu değişimlerin de belli sınırla ölçüsünde tutulması gerekmekte, yani geçen yıl CA sı 80 olan bir oyuncuyu du bir anda 100 lere çekmemiz pek mantıklı değil, çünkü bu anlık bir form mu yoksa oyuncunun becerisi o seviye de mi ayırt etmek analiz etmek zaman alıyor. önder bize isviçre den geldiği halde çok izleme şansımız olmadığı için oyuncu da bir düşüş yatmamız gereksiz olurdu, eser konusunda da bir miktar düşüş yapılsa da eser in yaşı ve kariyeri itibariyle formsuz olsada KSK de ki en önemli forvet olduğunu görmezden gelip, formsuz olduğu için çok büyük bir düşüş mantıklı olmazdı.

stad konusunda da sene başında reha hocanın alsancakta oynamak istiyorum yönündeki açıklamaları ve sezonun ilk maçlarının alsancakta olması nedeniyle biz alsancak stadını uygun gördük ki, ben hala imkan olsa reha hocanın alsancak ı tercih edeceğini düşünüyorum, bu konu da da hata yaptığımızı düşünmüyorum açıkçası.

bilet fiyatların da da genel bir ayarlama yapıldığı için lig genelinde böyle görünüo olabilir, mümkünse düzeltilmesini ben de talep ederim, önemli bir tespit.

cihan ile ilgili olarakta, cihan 9.02 datasında takımın en iyi oyuncusu durumunda, eksik olduğunu düşündüğün özelliklerini belirtirsen, üzerinde konuşuruz teşekkürler...

not: 9.02 datasında yunus, önder den daha iyi durumda CA olarak.

not: 9.02 datasında Serkan ın fiziksel özellikleri gerçekçi şekilde düzenlenmiştir, malum serkan fizik becerisiyle oynayan bir arkadaşımız.

9.02 datasına en gerçekçi yansıtılan takımların başında geliyor bence K.S.K., çünkü herhangi bir transfer olmazsa takım oyunda , gerçekte mücadele eden 11 i yüzde 90 oranında ve doğru taktik ile yanıtıyor.

9.02 datasında 4-4-1-1 dizlimiyle ksk 11 i;

kerem

ahmet gurur fuat solakel

zafer taha kıvanç ferhat

cihan

eser

9.03 datasında gurur, aydın ve rıdvan da gerekli düzenlemeler yapılarak ilk savunma hattının rıdvan fuat aydın ve solakel den oluşması sağlanacak ancak tek forvette eser in oynama durumu muhtemelen devam edecektir, ama serkan ın ilk 11 i zorlar hale gelmesine yönelik düzeltmelere çalışırım.