1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPOR LİGE İYİ BAŞLADI

Kırmızı Şahinler ligin açılış maçında Ankaragücünü konuk etti.Maçta rakibine oranla daha üztün olan Gaziantepspor 2 yeni transferinin attığı gollerle 3 puanı almasını bildi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    transferler çok başarılı defans transferi de olsa harika olur
    defansa transfer ne yazık ki yapamadık dediğin gibi olsaydı çok güzel olurdu ama olmadı artık ara transferde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    sezona güzel merhaba demişsin uefa da ilk maçta hep aynı skoru alıyorsun
    dediğin gibi geçen seferde 4-1 kazanmıştık sonra ligde kötü sonuçlar almıştık inş. bu sefer öyle olmaz
    Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GRUPLARA MERHABA

Gaziantepspor kendi evinde UEFA rövanş maçında Levski 1-0 yenerek ismini UEFA da gruplara yazdırdı.Basın toplantısında Rıza Hoca
    "Gruplara kaldığımız için çok mutluyum bu seneki Avrupa hedefimiz gruplardan çıkmak inşallah bunu başarırız" dedi

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GAZİANTEPSPORUN ES ES FOBİSİ

Gaziantepspor Geçen sezon ligdeki 2 maçındada yenemediği rakibini yine deviremedi bu arada maçın 88. dakikasında Şahinler Sezer Öztürkle bir penaltıdan yararlanamadı.(yaa tek kale oynadım adamın kaleyi bulan bir şutu var oda gol ben bu takımı yenemiyorum yaa hayret bişey)

Mesaj Yetkileri