Her şeyin nostaljisi bir başka oluyor.bende cm oynamaya bir arkadaşımın zoruyla başlamıştım.o günler(2005 gibi) şöyle diyordum arkadaşıma kendi kendine koşturan noktalardan ne zevk alıyorsundemiştim. zorla es-es'i alıp başlamıştım kariyerime transfer bütçesi 1m $ falandı bana o gün çok az bir para gibi gelmişti.(şimdiki fm'de hangi ikinci lig takımına 1m$ bütçe veriliyor :P) ültümatom verip kovulmuştum.Sonra arkadaşa falan bağırıp çağırmıştım
daha sonra arsenali alıp ne kariyer yapmıştım daha dün gibi aklımda sabahın 5'inde kapatıp o heyecanla yatıyordum sabahın 9'unda tekrar kalkıyordum
daha sonra fm 2006 çıktığını öğrenmiştim oyunu almaya gittiğimde adam türkçe yamasıda var istersen onu da vereyim demişti (tabii parayla
)bende aldım oradan bulmuştum.turksportal.net'i girip baktığımda da yamanın ücretsiz indirildiğini görünce adama saydırmıştım
neyse uzun oldu ama turksportal gibi seviyeli ve ilkelerinden taviz vermeyen bir site tanımıyorum teşekkürler türksportal...

demiştim. zorla es-es'i alıp başlamıştım kariyerime transfer bütçesi 1m $ falandı bana o gün çok az bir para gibi gelmişti.(şimdiki fm'de hangi ikinci lig takımına 1m$ bütçe veriliyor :P) ültümatom verip kovulmuştum.Sonra arkadaşa falan bağırıp çağırmıştım
Alıntılı Yanıtla