1 ile 30 arası toplam 359 sonuç

Konu: 2.Durak Kasımpaşa [4.Sezon] (9.2.0)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kasımpaşa ile 4 sezon gayet güzel ama artık süper ligin zirvesine giden yolculuk lazım başarılar...

düştüğün durumdan hemen sıkılıp oyunu bırakma sabır ve azimle düzelir bu takım... tabi kovarlarsa durum değişir...

sen bilirsin ama benim tek forvetli taktiği bir dene istersen. kendin düzenleme de yapabilirsin üzerinde...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

sakary Ali Misafir

[quote=nannar;1349600]kasımpaşa ile 4 sezon gayet güzel ama artık süper ligin zirvesine giden yolculuk lazım başarılar...

quote]
    Kasımpaşa ile 4.sezon değil FB ile 3 sezon oynadı 4.sezonda kasımpaşaya geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

[quote=sakaryaligocmen;1349668]
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    kasımpaşa ile 4 sezon gayet güzel ama artık süper ligin zirvesine giden yolculuk lazım başarılar...

quote]
    Kasımpaşa ile 4.sezon değil FB ile 3 sezon oynadı 4.sezonda kasımpaşaya geldi

kariyeri tamamen okumadan son sayfadan direk dalrsan olacagı bu dimi? o zaman daha iyi... Kasımpaşa ile lige yükselip fenerden intikam alma şansı var
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rais View Post
    .Az gayret ..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Tablodaki Pts. Bölümünün Üzerine Gel Tıkla Tablo Ters Döner Seninde Moralin Düzelir

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Rezil oldun Berkay.

Quote Originally Posted by nannar View Post

düştüğün durumdan hemen sıkılıp oyunu bırakma sabır ve azimle düzelir bu takım... tabi kovarlarsa durum değişir...

sen bilirsin ama benim tek forvetli taktiği bir dene istersen. kendin düzenleme de yapabilirsin üzerinde...
    Abi genelde başkalarının yaptığı taktiği kullanmam.Ama senin kariyerini takip ediyorum.Fm'den ne kadar iyi anladığınıda biliyorum.Bu yüzden senin taktiğini kullanmak en mantıklısı.Akşama doğru maçları oynayıp,eklerim.

Mesaj Yetkileri