matias fernandezi al kurtul kardeş her penaltıyı atar 2 frikiğinden biri gol olur.
benimde bu oyunda anlamadığım nokta iyi özellikleri olan oyunculardan bi cacık olmuyorken altyapıdan fazla özelliği olmayan oyuncu kullanınca canavar gibi oynuyor.bazı arkadaşlar teknik,taktik,antrenmana bağlamış olayı ben cmden beri oynuyorum bu oyunu gitgite saçmalaştığını düşünüyorum.neden mi? eskiden gol atmak kolay iken gitgite zorlaşıyor.penaltı atmak zorlaşıyor,frikikten gol zorlaşıyor,kaleciyle karşı karşıya daha çok gol kaçırılıyor,boş kaleye gol atılamıyor,kornerden az gol geliyor.yediğim gollerin %90'ı aynı gol oluyor.
peki sorarım size madem taktikse 4-3-3 ,4-4-2,4-5-1,3-5-2,4-1-3-2,4-1-2-1-2 hepsini denedim ama neden hala aynı golü yiyorum oyuncudan desem oyuncuyu sattım yerine 4 farklı oyuncu oynattım gene aynı şekilde gol yiyorum.oyuncunun oyundaki pres defansiflik markaj olaylarınıda ayarlıyorum.Sıkı marke ettiriyorum olmuor alan savunması yaptırıorum gene olmuyor.antrenmanı kendim yaptırıorum hepsi 7 puanda antrenman yüklüyor oyunculara .gelişecek oyuncu antrenman yaptırsanda yaptırmasanda zaten gelişiyor bi şekilde peki ya diğer altyapı oyuncuları gençler gelişmeyecekse neden en iyi antrenörleri kullanıyorus. herkesin aldığı oyuncular %90 aynı.aguero'yu tek oynattım olmadı yanında hızlı forvet koydum olmadı kafayla top indirecek oyuncu koydum olmadı 3lü forvet oynattım gene olmadı.avrupada lig kupasında çok gol atarken ligte gol atamıyor.oyundaki taktik özelliklerini değişsemde bi şey değişmiyor.diğer forbvetle yer değişi seçiyorum sıkı markaja karsı gene bi cacık yok.orta saha top getirmiyor deseniz %60 topa hakimken 20-25 şut çekerken tek kale oynarken gene gol atamıyor.ama diğer takımlarda özelliği kötü olan oyuncular en az 15-20 gol atıyor.ben alıyorum 5 golü geçemiyorlar.FRİKİK özelliği 10 olanın her attığı giriyorda neden 20 olan atamıyor yada bitiriciliği 19 olan oyuncu boş kaleye neden kaçırıorda bitiriciliği 10 olan atıyor.Bir sürü saçmalık var oyunda.9.0.1 yaması kullanıyorum belki 9.0.2de düzelmiştir.KORSAN oyun olduğundan 9.0.2 yapamadım.