-
Arkadaslar ben bu sorunu ysayip cozmustum o yuzden bu yaziyi okuyunca cevap yazma ihtiyaci duydum
Hic bir seyi kaldirip kurmadan Baslat dan ayarlar a ordan denetim masasi ordan
Tarih, Saat, Dil ve Bölgesel Seçenekler...
Girecegimiz yer Bolge ve Dil Secenekleri yapmamiz gereken sey ise ?
Bolgesel Secenekler sekmesinde ilk bolumde Ingilizce ABD secmek para birimi kisminda dolar isareti olmasindan emin olmak bir de buna ek olarak hemen diger sekme olan Diller sekmesinde Ayrintilar a tiklayarak Varsayilan giris dilini Ingilizce olarak duzeltmek ve allta klavye ikonu olan bolumde eger yoksa Ingilizce ABD yi klavye ekleyerek hem ABD klavyenin hem en altta Turkce Q klavyenin ekli olmasini saglamak...
Merak edenler icin su an 2011 sezonundayim...
Yukarida yazdiklarimi yapip sorununu cozemeyenlere nerede yanlis yaptiklarini ve bu sorunu nasil asacaklarini daha detaylica anlatabilirim...Kisacasi tek yapnaiz gereken Windows unuzun para birimi ve Dil ayarlari ile oyunda sectiginiz para ayarlarinin birbirini tutmasi...Amerikan dolari olarak bu sorununuzu cozdukten sonra Euro veya Sterlin e donebilirsiniz...Sisteminize format vesaire gibi seyleri konustugunuz bu ortamda arada bir sag alt kosede klavye secimini tiklamak daha kolay olsa gerek... Herkese iyi oyunlar
Mesaj Yetkileri