1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: kontrat önerme problemi...

Default kontrat önerme problemi...

Arkadaşlar 9.2.0'da sözleşmesi sona eren futbolculardan bazılarına sözleşme önerebiliyorum,bazılarına da öneremiyorum.Asistan haber veriyo,listendeki şu futbolcuların sözleşmesi sona eriyor,bazısına önerilebiliyor,bazısına da kontrat önerme seçeneği yok.Ne iş anlamadım valla aynı sorunla karşılaşan varmı arkadaşlar?

Aynı sorunla karşılaşan veya konuyla ilgili fikrini paylaşmak isteyen yokmu arkadaşlar?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

ilk defa duyuyorum valla böyle bi'şey
    ___gursugur___

oyun korsansa 9.2 yamasında bu tür problemler cıkabiliyor

korsanla alaksı yok brazilyalı futbolbolcuların hiçbirine son 6 ayda sözleşme öneremiyorsun en azından benim save'imde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

brazilyalı oyuncularda oluyo genelde aynı sıkıntı bende de var. orjinal sıkıntı!!!

yok arkadaşlar ligin özelliği o rusyada da belli bir parayla anlaşabiliyorsun mesela brezilyada hiç olmuyor hata değil bence

Hata değil brezilya ve rusya gibi bazı liglerin farklı tarihlerde başlayıp farklı tarihlerde bitmesinden kaynaklanıyor. Örneğin oyuncu aradan sözleşmesi bitecek oyuncuları filtreleyip baktığınızda brezilyadakilere kontrat öneremiyorsunuz çünkü onların ligi bizim ligten dah sonra bitiyor.

ama rusya ligiyle hemen hemen aynı zamanda tamamlanıyor brazilya ligi
    rusyadakilere önerebiliyoruz sanırım aytek_91 haklı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

o hata değil arkadaşlar,lig yada ülkeyle alakalı.bazı ligdeki oyunculara sözleşmesinin son 6 ayında teklif yapabilirken bazılarında yapılamıyor.zannedersem o ülkelerin transfer ve sözleşme anlaşmalarıyla alakalı.mesela brezilyadan avrupaya en genç 18 yaşında futbolcu getirebiliyorsunuz ama AB ülkelerinden 15-16 yaşındaki futbolcuyu transfer döneminde alabiliyorsunuz.bu o lig yada ülkelerin yasalarıyla alakalı olabilir.

Mesaj Yetkileri