1 ile 30 arası toplam 815 sonuç

Konu: "Türkiye milli takımı ve Real Betis Nannar'a emanet (3. sezon) "

Hybrid View

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    zaragoza değilmiydi bu kariyer ya!
    2 ve 3 sayfayı bir göz gezdirirsen anlarsın neler olduğunu...

Hocam Sinamo-Pongolle'ü neden sattığını hiç anlamadım bence çok iyi bir forvet ben 2012 yılında bjk ile kontratım bitince sevilla ile anlaştım bizim kadrodaydı hazırlık maçlarındayım, golsüz geçirdiği maç yok yani bence hata yapmışsın hocam... Saviola'ya da pek anlam veremedim ama umarım düşüktü özellikleri he tabi bu pongolle içinde geçerli olabilir bende bitirişi 17 hız ve diğer anlamlı özellikleride 14 15.

Birde şöyle genel bir Squad resmi alsak bakalım kimler var takımda ve lig tablosu...

insallah basarili olursun abi sessizde olsa takipcinim..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by erimda View Post
    hocam iyi başlamışsın umarım devamı da böyle olur sonuna kadar arkandayız ( Aslında ummuyorum eminim ama laf klasik olsun diye )

teşekkürler...
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    1-Zaragoza'dan neden kovuldun
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    2-Haka'dan Zaragoza'ya getirdiğin gençleri bi de Betis'e mi getirdin ?

Zaragoza sezon sonu anlaştıgımız için sezon başlangıcında kovdu oyunda bir bug sanırım... Haka'lı gençleri Zaragoza'ya almıştım fakat zaragoza'nın teklifini kabul etmeden önce oyunu ayrı bir yere kaydetmiştim.Zaragoza'dan kovulma işi olunca teklif ettikleri güne geri dönüp yaklaşık 1,5 sezon boşta kaldım ve sonra betis'le anlaşınca gençleri Haka'dan aldım...
    Quote Originally Posted by AlexandrePato View Post
    ...::abi Regen Bulma Yöntemlerini Ayrintili Bir şekilde Anlatirmisin.taraftar çok Merak Ediyor::...
    Quote Originally Posted by AlexandrePato View Post
    RESİMLİ ANLATIM DA İSTERİZ

Regenlerin çoğu Haka'dan zaten ... yenileri de dediğim gibi sizin yönettiğiniz takıma alt yapıya yeni oyuncular geldiği anda önce player search'ten oyuncu özelliklerini yazarak 18 yaş altı aratın...oradan bazılarını bulursunuz ama bazı oyuncuların özellikleri gizli...onları da sezon boyunca dünyayı dolaşan gözlemcileriniz yakalar...ama herşeye rağmen tüm regenleri bulmazsınız ya da buldugunuzda büyük takım kapmış olabilir...bu da oyunu güzelleştiren şey zaten
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    başarılar dilerim betisi çok iyi bir takım transferler harika

evet kadro iyi oldu baya sağolasın
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    zaragoza değilmiydi bu kariyer ya!

öyleydi ama böyle oldu açıklamalar var yukarda
    Quote Originally Posted by biyoloji View Post
    2 ve 3 sayfayı bir göz gezdirirsen anlarsın neler olduğunu...
    Quote Originally Posted by biyoloji View Post

Hocam Sinamo-Pongolle'ü neden sattığını hiç anlamadım bence çok iyi bir forvet ben 2012 yılında bjk ile kontratım bitince sevilla ile anlaştım bizim kadrodaydı hazırlık maçlarındayım, golsüz geçirdiği maç yok yani bence hata yapmışsın hocam... Saviola'ya da pek anlam veremedim ama umarım düşüktü özellikleri he tabi bu pongolle içinde geçerli olabilir bende bitirişi 17 hız ve diğer anlamlı özellikleride 14 15.

Birde şöyle genel bir Squad resmi alsak bakalım kimler var takımda ve lig tablosu...

resimleri oyunu açınca koyarım gece... Pongolle kesinlikle iyi forvet, Saviola yaşlı ve gençlerin önünü açmak adına onu sattım... Ama Pongolle tamamen para için satıldı. En az onun kadar kaliteli ve daha genç olan forvetim var... yukardaki ilk maçta 2 gol atan eleman... Bir de Sobis var... ayrıca Shlomi Badir var... ben Betis'te büyük ihtimalle tek forvet oynarım... 1 tane daha genç forvetim var... tek forvet için 5 forveti bekletmek saçma olacagımdan en çok para getireni sattım. Sobis en iyisi oldugu için kaldı bende
    Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    insallah basarili olursun abi sessizde olsa takipcinim..

sağolasın sesiniz de çıksın yaww

Arkadaşlar okuldan yeni geldim yemek byiyip 1 film izleriz... sonra akşamın ilerleyen saatlerinde açarım oyunu... Real Betis kariyerim tüm kariyerlerim içinde en başarılı kariyerim olacak gibi bir his var içimde GS dahil!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri