Dün gne gerçekten güzel bir maç seyrettik..

Bence dün Manıişasporun ilk yarıda etkisiz isteksiz sanki maça önde başlamış gibi rahat tavırlarına şaşırırken bunun nedenini boluspor olarak görmek istemiştim...

Özellikle de ilk yarıdaki diri futbol ve iyi pas trafiğide Bolu adına mutlu etmişti beni ancak ikinci yarıda Manisa biraz toparlanınca malesef dayanamadılar.

Bolusporda malum Edim golu atan oyuncu olması bir kenara diri ve güçlü fiziği ilede dikkat çekti ama maçta özellikle 2 pozisyonda öylesi bencil davrandıki inanmak mümkün değil Sertana atmadığı pas affedilir gibi değil..Bir pozisyondada koşan arkadaşına değilde 25 metreden defasn oyuncuları topu uzaklaştımak isterken bile vuramayacağı kadar kötü bir vuruşla topu dışarı atması maçın kaderini değiştirdi...

Bolusporda Sertan bence Güvene üstünlük kurdu Bir çok pozisyonda Sertan Güveni geçmekte zorlanmadı ...Bu arada yeni transferlerden İlyas bu takıma kesinlikle çok katkı sağlayacak...

maçta zaman zaman saman alevi gibi Bolusporun çok iyi paslaştığını gördüm..ayrıca golu attıktan sonra bile çok aşırı çekilmediler kontra yapmaya çalıştılar...

Bolusporda ömer için aldığım bir not var..Manisalı Tolga ile bir korner pozisyonunda korneri atan manisa idi şöyle bir yakın temasları oldu bir itiş kakış gibi tolgada biraz haşin di ama kendini oryantal gibi yere atıp yerde kıvırmaya sanki kafasına taş yemiş gibi hareketler yapmaya hiç gerek yoktu...

kimi arkadaşlar bu tip hareketlere profosyonellik diyor...ama bence adam kandırmanın hilenin hepsi birdir..ben şimdi Kurumun davalarından tahsil ettiğim icra paralarını cepime atsam buna pofosyonellikmi diyeceğiz..

velhasıl Ömer için aldım bu notu bir iki maç daha yaparsa Fiar play puanında düşürülme yapılmasını önereceğim...

Erdem kritik müdahaleler yaptı ama sanki ikinci yarı muhammeti tutmakta zorlandı gibi..

ayrıca Kaleci atacanın iki pozisyonda not aldım çok yerinde çıktı ve rafaelden önce topa müdahale etti ceza sahasına hapsolan bir kaleci değil gibi...

velhasıl Bolu kendine göre güçlü Manisa karşısında iyi oynadı takım oyunu oynamaya çalışıyorlar iyi paslaşıyorlar...ama hala bu ligin Edimle gideceğine inanmıyorum iyi bir forvete ihtiyaçları var..