1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Magirus Kariyer[Gebzespor]

Hybrid View

ligdeki son puan durumunu koyarmısın?son maçlarına bakılırsa başarılı gidiyorsun...başarılar bu arada kariyerinde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Şunları Kesik Yapmasan Memnun Olurum.Mesela Sait Nerde Oynuyor Bilmiyoruz...
    Oyunu Windowed şekilde oynamazsam çok yavaşlıyor,bu nedenle alttaki bilgisayar menüsü falan görüntüyü bozar diye kesmek zorunda kalıyorum.Keserken de tam kesiyorum

Sait MC oynuyor,fakat taktiğimde öyle bir şey olmadığı için,en azından mc deki oyuncunun defansif olması gerektiği için DM oynuyor.

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    ligdeki son puan durumunu koyarmısın?son maçlarına bakılırsa başarılı gidiyorsun...başarılar bu arada kariyerinde...
    Öncelikle teşekkür ederim;Fakat şu anda elimde puan durumu bulunmuyor,ss leri eklediğim bilgisayarda oynamıyorum oyunu,bu nedenle oynadığım bilgisayarda oynayabildiğim kadar oynuyorum(bilgisayar abimin) dün de hiç evde olmayınca tamamen ilerledim.arada puan durumu da alamadım,özür dilerim.

Ama ilk devreyi 3. kapayıp yükselme grubuna katılamadık,2. devrede şu anda 1.yiz.Böyle giderse play-off lardayız.

Mesaj Yetkileri