1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Arsenalle ilk sezon kupa bırakmadık...hedef türkiyenin en iyi menejeri olmak...

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by okartal View Post
    Ya şimdi arkadaşlar karışmak gibi olmasın ama sadece bir öneri yanlış anlamayın arsenal'i alıp bu kupaları almak çok zor değil adamlarda bütçe desen var para desen var oyuncu desen var al maltepesporu al gaski yi al cagliari yi al real ovideovo yu onlarla bu kupaları toplayabilmek önemli arsenali bugün bende alsam yüzde 100 zaten ilk5 de yer alıcam ama bir cagliariyi aldınmı berabere kaldınmı sevinçden havaya uçuyorsun düşük takımı tavsiye ederim yanlış anlama sadece bir tavsiye..
    arkadaşım sende haklısın ama hep küçük takımlarla olmaz yani.ama senin bu tavsiyeni gerçekten dikkate alacağım ve arsenal le 3. veya 4.sezonumu bitirdikten sonra orta sıralar takımı seçeceğim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar ilk sezonum bu şekildeydi ve ikinci sezonuma başladım ligde 9.haftadayım ve artık 2.sezonumdan itibaren kariyerimi aktaracağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet ikinci sezondaki transferlerimiz;

ilk sezondaki bunca başarının ardından bir yıldız transferi şarttı ve messi yi 45 mn pound a serbest kalma maddesi karşılığında aldım.
    van persia ve nasri nin yerine sola guardado yu aldım ve onun yedeğ olarakta vela yı kullanıyorum

ve ayrıca wijnaldum ve real madridin genç yeteneği pablo ile anlaştık devre arasında gelecekler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar liginde şu ana kadarki durumumuz

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EmRe/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EmRe/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EmRe/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EmRe/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]
    Last edited by EmRe41 : 24.Ocak.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri