22 puan toplamisim iyi,devreyi 27.sirada bitirdik.2.devrede gerekli takviyelerle sampiyonluga oynamayi hedefliyoruz![]()
22 puan toplamisim iyi,devreyi 27.sirada bitirdik.2.devrede gerekli takviyelerle sampiyonluga oynamayi hedefliyoruz![]()
vay be rekom kırdım 30 puan.Acelemiz yok yavaş yavaş tırmanıyoruz![]()
Sürpriz bir kupon oynamıştım 22 gelmiş o da iyi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kendimin en iyi puanını aldım ama gene arkadayız...
ilk devreyi güzel bir yerde kapattık önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
Yukarının havası yaramadı. Geliyorum aşağı taraf.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
38 puan almışım rekorum
Ortalama 40 puanlık sistemde herşey olabilir.Daha fazla yukarılarda olmalıyız.
Son 2 hafta 39 ve 37 puan yükselişteyim..![]()
Liderim. en çok puan toplama rekoruda bende 46 puan.
Sen git 36 puan al haftanın birincisi olama...
Tam iyi gidiyordukki sınavlardan dolayı tahmin yapmayı unuttum 0 puanı gördük hanemizde. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Lütfen katılımcılardan kuralları iyi okumalarını istiyorum. Aynı olay o hafta da yaşanmıştı ve kuralı gösterdiğimde sorun kalktı.
Açık aramaya çalışmayın lütfen, başaramazsınız, ilk haftalardaydı o acemiliğime gelen hatalar, şimdi dalgınlıkla yanlış bir şey yapmazsam hata çıkma ihtimali çok çok düşük.
Bakalım kuralımıza;
Aynı sayıda doğru tahmin edilen maçlara yüksek olan puan verilecek. (En az doğru tahmin edilen 2 maç varsa 2 maçı da doğru tahmin edenler 9 puan alacak, sonraki en az doğru tahmin edilen maçın puanı 8 değil 7 olacaktır.)
"YÜCE ATATÜRK"
Bende bir dahakine 47 alırım.![]()
19 puan almışız. Kötü bir puan denebilir . İlk devre 36. sıradayız.
Kanka ensendeyim hemen
27.sıradayız bakalım sezon sonunda nerede olacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artik puan kaybina tahamulumuz yokikinci yariya en iyi sekilde hazirlanip sampionluga oynicaz
![]()
Bu hafta tahminler elimizde patladı 1. kaç maçı doğru tahmin edecek çok merak ediyorum..
1. 7 maçı doğru tahmin etmiş ama genele bakarsak puanı düşük bir hafta oldu. 10-15 dakikaya sonuçları eklerim.
"YÜCE ATATÜRK"
Ne diyelim 1.ye helal olsun gerçekten çok ilginç bir haftaydı..Bekliyoruz..
bende 9/5 yapmışım bu hafta.Birinci 7 yaptıysa fena değil o zman![]()
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 17. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Ankaraspor - Konyaspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 39 Verilen Puan: 3
Sivasspor - Galatasaray ==> 1 => Doğru Tahmin: 10 Verilen Puan: 8
Eskişehirspor - Gaziantepspor ==> 0 =>Doğru Tahmin: 24 Verilen Puan: 4
Kayserispor - Gençlerbirliği ==> 2 => Doğru Tahmin: 2 Verilen Puan: 9
Ankaragücü - Antalyaspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 12 Verilen Puan: 6
Beşiktaş - Denizlispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 40 Verilen Puan: 2
Bursaspor - İst.Büy.Bld.spor ==> 1 => Doğru Tahmin: 40 Verilen Puan: 2
Kocaelispor - Hacettepe ==> 1 => Doğru Tahmin: 14 Verilen Puan: 5
Fenerbahçe - Trabzonspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 7
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
17. haftada lideri 7 doğru tahmin ederek 34 puan toplayan Helbells oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini. Genel olarak kısır bir haftaydı, puanlar düşük oldu, şürpriz sonuçlar şaşırttı tahmincileri.
İlk devreyi ise Mehmet Topcu lider olarak tamamladı. Devre boyunca çok iyi performans sergiledi, 1 hafta tahmin yapmayı unutmasa farkı daha da açmış olacaktı. Tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
üstün başarı yoksada istikrar var![]()
Çok kötü bir haftaydı 2 sıra birden düştüm.
Evet iyi puan toplamışız. Gençlerbirliği yanıltmamış biziVatana millete hayırlı olsun
![]()
Bir Dost
Hellbells
kahretsin tahmin yapmayı unuttum![]()
farkı açıcamda zevki kalmaz diye açmıyorum. ha gayret kaptan yetiştin.
24 puan ıyıdır ıyı
umut abı lıdr olmus bu hafta tebrıkler abi