1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

vaayy..dostum rıza harikasın yaaa...iki gün girmedim neler olmuş burda istediğimiz ve beklediğimiz oldu..ligdeki gidiş çok normal zaten..beklediğimiz gibi...ama avrupayı sallamışın yaa..tüm avrupa seni konuşuyoo..bizim işyerinde herkes antepin başarısından bahsediyo..heleki iki maçta da manchester ı yenmendenn gelen teklifleri de reddetmişinn süperrr...böyle bi antepi kim bırakır yaa..efsane oldun zaten ama bi de yeri dolmayacak efsane olmak varr..dördüncü şampiyonluk geliyoo..üstüne de eminim en az yarı final şampiyonlar liginde...real vız gelirr..sen iki maçta manchester a altı gol atmışsın real de neki

devamı fazlasıyla gelcek dostum eminimm

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KUPA MESAİSİ

3.HAFTA

ANTEP RAHAT

4.HAFTA

4’TE 4

Gaziantepspor un çeyrek final rakibi Ankaragücü

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by emrahh34 View Post
    vaayy..dostum rıza harikasın yaaa...iki gün girmedim neler olmuş burda istediğimiz ve beklediğimiz oldu..ligdeki gidiş çok normal zaten..beklediğimiz gibi...ama avrupayı sallamışın yaa..tüm avrupa seni konuşuyoo..bizim işyerinde herkes antepin başarısından bahsediyo..heleki iki maçta da manchester ı yenmendenn gelen teklifleri de reddetmişinn süperrr...böyle bi antepi kim bırakır yaa..efsane oldun zaten ama bi de yeri dolmayacak efsane olmak varr..dördüncü şampiyonluk geliyoo..üstüne de eminim en az yarı final şampiyonlar liginde...real vız gelirr..sen iki maçta manchester a altı gol atmışsın real de neki

devamı fazlasıyla gelcek dostum eminimm
    çok saol dostum bu sezon desteklerinizle takım iyi çok şükür..şimdi rakip real madrid eğer onuda beraber devirirsek muhteşem olacak ligdede fenerbahçe puan kaybetmiyor.yapıştı peşime bırakmıyor puan kayıpları yaşasada ligi düşünmeden avrupaya odaklansak artık dualarınız ve desteklerinizle inş.Real madridi de beraber deviririz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar kardeş vala harikasın takipcinim
    çok saol dostum sizin desteklerinizle oluyor bu başarılar.inş. real madridi de beraber deviririz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by okartal View Post
    bence kazanıcaksın onlarda adam varsa bizde yürek var
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Man U 'yu dize getiren takım Real Madrid'i mi geçemeyecek . .
    havada karada hocam kaçmaz
    inş. arkadaşlar dediğiniz gibi olur çok saolun destekleriniz için
    Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri