1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Beşiktaş Nasıl Kurtulur? (Efsanenin Uyanışı)

Threaded View

Bu arada size taktik dizilişimi veriyim. Kullandığım taktik 4-4-2 klasik. Fakat bu taktiğin forvet hattında ufak bir değişiklik yaptım. Soldaki forvet oyuncunun anlayışını normale kadar çektim ve bazen de kendisine free role veriyorum. İnanın o zaman daha etkili oluyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligin ikinci maçı Galatasaray ile İnönü'de olacak. Öncesinde medyanın Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı hakkındaki yorumu taraftarları ve tabiki de takımı olumlu yönde ateşlemiş oldu.

Bir basın toplantısı esnasında basın mensuplarından birinden aldığım ilginç ve kendisine verdiğim bir o kadar anlamlı cevabı burda paylaşmak istiyorum:

Gazeteci: Adem Bey sizin de bildiğiniz gibi 3 büyük klüp arasında en az taraftarı olan klüp şu an başında bulunduğunuz Beşiktaş. Sizce bunun sebebi nedir?
    Adem Dağcı: Bu sorunun cevabı çok basit. Çünkü herkes Beşiktaşlı olamaz!

Beklenen lig maratonu başlıyor. İlk maçımız Gençlerbirliği ile deplasmanda. Anadolu'nun bu güçlü takımı yapılanma ve öz kimliğine kavuşma çabası içindeki Beşiktaş'ı zorlamadı değil.

Uefa'da gruplara kalmak için savaş verecek olan Beşiktaş Stabek maçının rövanşını deplasmanda oynuyor.

Yediği gollere rağmen takımım ilk maçta almış olduğu galibiyet sayesinde maçı rahat bir havada bitiriyor.

Hafta içi yaptığımız maçtan sonra lige döndüğümde karşımda duran fikstür beni gerçekten endişelendirdi. Kısa vadede alacağımız sonuçların önemi olmadığını ve Beşiktaş'ın geleceği için çalışacağımı söylemiş olmama rağmen ağır bir derby yenilgisini taraftara anlatmakta güçlük çekebilirdim. Maçtan önce Skibbe'nin ortamı geren demeçleri de işin tuzu biberi oldu. Mecbur karşılık vermek zorunda kaldım ve oyuncularımla tek tek ilgilenerek bu maçın taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu anlattım.

Maçtan sonra soyunma odasına bir koşmam vardı görecektiniz. Bütün oyuncularımın alınlarından tek tek öptüm. O geceyi sabaha bağladık. "Bu gece bendensiniz aslanlarım benim!" dedim.
    Last edited by mangax05 : 01.Şubat.2009 at 02:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri