Man. city ile basladım ve veloso,diarra,kolarov,pandev,lucho gonzalez,taylor'ı transfer ettım.lıgde 26. haftadayım,takıma hıc bı taktık oturtamadım,ve lıgde 12. sıradayım..tavsiyeniz neler?

Ne yapsam olmuyor
 Ne yapsam olmuyor
		Man. city ile basladım ve veloso,diarra,kolarov,pandev,lucho gonzalez,taylor'ı transfer ettım.lıgde 26. haftadayım,takıma hıc bı taktık oturtamadım,ve lıgde 12. sıradayım..tavsiyeniz neler?
 Wonderkid

Wonderkid

maça göre sürekli taktik değiştiriyosan olmaz.Takıma oturtmaya çalıştığın taktik üzerinde yarım sezon kadar ısrar et sonrasında seri galibiyetler alıcaksındır.

bence once messi ve agüeronun kontratlarına bakıp deneseydın daha verımlı olurdu squad harmony dusuk olabılır ben city ıle actım sahıden zor 3-4-3 dene korkmadan
 Wonderkid

Wonderkid

City Of Manchester da Kameni,Robinho Rossi Arshavin W.Phillips,M.Veloso ve L.Diarra lı kadromla ligde ve avrupada fırtına gibi esiyorum ve de hiçbir sorun yaşamıyorum ilk sezon 180 m dolar bütçem vardı

İlk sene taktiğini oturtmata çalış zaten ilk sene City ile başarılı olmak imkansız gibi birşey.Genel kullandığın taktikte ısrar et.Takımın alışması zaman alabiliyor.Squad harmonye dikkat bu arada.
 Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Kulüp Üyesi

Özel Oyuncu

Çok fazla oyuncu alıp satarsan yani kadronu çok değiştirirsen takımın oturması zaman alır.Kadronda ısrar et defans 4 lünü genelde aynı adamlardan kur yani çok alıp satmak çözüm getirmez o yüzden belirli bir kadro oluştur onu fazla bozma umarım başarılı olursun.
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Taktik bölümündeki sabit başlıkları kullanınız.
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=476