1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sizce Ahmet Kaya Türkiyeyi Seviyormuydu Yoksa Pkk Yanlısımıydı?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

olsa ne olur olmasa ne olur? kimdir ahmet kaya ki onun hakkında yorum istiyorsunuz? Benim hiç umursamadığım bir şahıs açıkçası... şimdi onun şarkılarını dinleyenleride onu destekliyor olarak mı algılayacağız? Ben şahsen dinlemem, ahmet kayayıda sevmem. terör örgütünün yanlılarından olduğu zaten açıklanmış belliydi. bu konuda ahmet kaya için öldü gitti dediler. bilemeyiz öldümü yaşıyormu.. ama açıkçası konuyu açan arkadaş bu tipi kafasında yaşatıyor halen sanırım..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Vieri
    olsa ne olur olmasa ne olur? kimdir ahmet kaya ki onun hakkında yorum istiyorsunuz? Benim hiç umursamadığım bir şahıs açıkçası... şimdi onun şarkılarını dinleyenleride onu destekliyor olarak mı algılayacağız? Ben şahsen dinlemem, ahmet kayayıda sevmem. terör örgütünün yanlılarından olduğu zaten açıklanmış belliydi. bu konuda ahmet kaya için öldü gitti dediler. bilemeyiz öldümü yaşıyormu.. ama açıkçası konuyu açan arkadaş bu tipi kafasında yaşatıyor halen sanırım..
    ya ben bu konuyu benyabenin "ahmet kayanın bir kaç şiiri var ülkesini sewdiğini ordan anlıyorum" diye yada buna benzer bir cümleydi.o görüş üzerine bende bunu oylamaya sundum acaba başka başka böyle düşünen varmı diye.yoksa inş ölmüştürde kurtuluruz.ama bence hala yaşıyo.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Mesaj Yetkileri