1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Anadolu Kaplanları [KayseriSpor]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gecikme için özür dileriz, kariyerinizde başarılar.
    Bir şey değil bende böylece maç oynamış oldum

Evet artık başlıyoruz. Önce transferlerimiz. Çalışmalarımız sürmekte. 1 oyuncu ile görüşüyorum. İşte şu ana kadar takımımıza katılan oyuncular;

Ve işte Türkiye Süper Kupası Finali. Müthiş Mücadele ettik. Rakip sadece bir kez direği buldu. İyi oynayan skordan belli.

Lig Başlıyooooooorr...

Kayserispor Turkcell Süper Lig'de Türkiye Süper Kupası'nda yendiği Galatasaray ile karşılaşıyor.
    Maç Öncesi Dialoglar
    B=Ben
    B:Çocuklar kupada onları geçtiniz. Bu sizi havaya sokmasın. Rakip rövanş istiyor. Lige iyi başlayalım taraftar için oynayın. Dikkat edin. Çok faul yapacaklar. Dayanıklı olun. Ljunberg sana sözüm ise şu:
    Team kaptenerna är de andra. Jag litar på dig. Ta hand om dig själv. Jag väntar mig en hel del.(Gerçekten tercüme ettim. Tabiki internetten canım)Çocuklar ona ne dediğimi söyleyeyim. Takımın ikinci kaptanısın. Sana güveniyorum. Kendine dikkat et. Senden çok şey bekliyorum.
    Ljunberg:Okeya boss (Tamam Patron)
    B:Haydi çıkın ve camia için oynayın.

Galatasaray maça hızlı başladı. Kayserispor bu atakları kesti ve Galatasaray kalesini ablukaya aldı. Loray Çözlgeçen Ljunberg e uzun bir pas attı. Bu pasla harekete geçen Ljunberg'i Emre Güngor çok sert bir hareketle yere düşürdü. Hakem Emre Güngör ü sadece oyarmakla yetindi. Ve bu olay sonucunda henüz 6. dk. da Ljunberg sakatlandı. Oyunda uzun süre pozisyon olmadı. Sadece Kayserispor'un bir kaç topu direkten döndü. Sonunda Galatasaray şeytanın bacağını kırdı. Kornerden gelen topta Mehmet topuz Lincoln'u itince penaltı kararı alındı. Bu pozisyon sonrası bir kaç oyuncumuz sarı kart gördü. Çünkü hakeme çok itiraz ettik. Ümit Karan penaltıyı kullanıyordu. Ümit Karan gerildi. Hızla vuruşunu yaptı ve topu Hamiudu nun yanından filelerle buluştu. Golden sonra Kayserispor'un 3 net penaltısı ve rakibin 2 net kırmızı kartı verilmezken 2 golümüz ofsayt nedeniyle sayılmadı ve 3 topumuz direkten dödü. Maçtan sonra hiç bir açıklama yapmadım. Çünkü yapsaydım küfür dolu şeyler söyleyebilir ve ömür boyu maça çıkmama cezası alabilirdim.

Maç Sonu Dialoglar

B:Çocuklar siz neye söz vermiştiniz biliyorum. Aslında maçı hakkımızla kazanmamız gerekirdi ama... Sizi anlıyorum. Şimdi dağılabilirsiniz.

OLMADI ÇOCUKLAR...

Birazdan yeni screenshotlar eklenecektir

Evet böylece seninde gönlün oldu
    O da doğru yolu buldu...
    Maxiiiiiiiiiiiiiiiimmm Romaschenko!!!!!!!
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ByEmo/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]

Bu arada bana iyi bir Türk forvet önerin lütfen. Orda Hiç iyi performans vermiyor Purovic.

Ve UEFA da kuralar çekildi. Kayserispor'umuz dişli bir rakip olan Rennes ile eşleşti. Beşiktaş Midtjylland FC ile, Sivasspor ise İtalya'nın köklü klüplerinden Udinese ile eşleşti. Daha önce hayatında hiç Rennes ile maç yapmamış olan Emirhan Yıldız ise arkadaşlarından taktik istedi.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 08.Şubat.2009 at 17:48

Mesaj Yetkileri