1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Sizce Ahmet Kaya Türkiyeyi Seviyormuydu Yoksa Pkk Yanlısımıydı?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

şarkıları güzel canım buna bişi demem ama hiçde dinlemem.siz adamın görüşü hakkında yorum yapın...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Lightbulb

arkadaşlar bence önyargılı davranıyorsunuz.unutmayın ki;
    "suçluluğu ispat edilene kadar herkes sadece şüphelidir, bundan ötesi olamaz.
    hanginiz iddia edebilir.ben iddia ediyorum şu ana kadar başa geçmiş her hükümet ülkeyi satmıştır.
    her şey uzaktan hoş görünür.birazda derini düşünmek lazım.
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by TARPON_1
    arkadaşlar bence önyargılı davranıyorsunuz.unutmayın ki;
    "suçluluğu ispat edilene kadar herkes sadece şüphelidir, bundan ötesi olamaz.
    hanginiz iddia edebilir.ben iddia ediyorum şu ana kadar başa geçmiş her hükümet ülkeyi satmıştır.
    her şey uzaktan hoş görünür.birazda derini düşünmek lazım.

tarpon sana katılıyorum
    ahmet kaya vatan haini olaraka kabul ediliyor
    ben adamın şarkılarını severim baya hoşuma gider sant anlamında süper bir adam
    aama tarponun dediği gibi binlerce hatta milyonlarca vatan haini var bu ülkede
    tarponunda dediği gibi başa geçen hükümetler
    binlerce iş adamı var para için milletini satan
    ayrıca ülkücüyüm diye geçinip hedefi nasıl pkk doğuyu almak istiyorsa bunlarca bu ülkeden kürtleri ermenileri rumları kovmaya çalışmak olan ülkücülerde var bunlarda vatan haini
    şimdi sadece ölmüş bi adamın arkasından konuşmak olmaz birazda zamanınmızdaki vatan hainlerine bakalım

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    tarpon sana katılıyorum
    ahmet kaya vatan haini olaraka kabul ediliyor
    ben adamın şarkılarını severim baya hoşuma gider sant anlamında süper bir adam
    aama tarponun dediği gibi binlerce hatta milyonlarca vatan haini var bu ülkede
    tarponunda dediği gibi başa geçen hükümetler
    binlerce iş adamı var para için milletini satan
    ayrıca ülkücüyüm diye geçinip hedefi nasıl pkk doğuyu almak istiyorsa bunlarca bu ülkeden kürtleri ermenileri rumları kovmaya çalışmak olan ülkücülerde var bunlarda vatan haini
    şimdi sadece ölmüş bi adamın arkasından konuşmak olmaz birazda zamanınmızdaki vatan hainlerine bakalım
    ya üf heryerde bana laf çarpıtmayı kes.sorulan soruyu beyenmediysen mesaj yazma.kimse seni zorlamıyor.bu adam gider zafer işareti yapar pkk bayrağı altında şarkılar söyler söyler.ondan sonra suçlu değil yokya.
    ama bu sizin görüşünüz onada saygı duyarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Unhappy

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    ya üf heryerde bana laf çarpıtmayı kes.sorulan soruyu beyenmediysen mesaj yazma.kimse seni zorlamıyor.bu adam gider zafer işareti yapar pkk bayrağı altında şarkılar söyler söyler.ondan sonra suçlu değil yokya.
    arkadaşım tamam bu ülkeyi sevdiğin belli bende bu ülkeyi seviyorum ama senden ricam eğer bu ülkede suçlu aramak istiyorsan ölüleri bırak sen sağlardan bahset.bak o zaman nasıl yorumlar nasıl değişiyo!!!!
    ne apo ne ahmet kaya umrumda değil beni ilgilendiren bunlar neden bunları yapıyo ve neden devletimiz bunlara göz yumuyo_?
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    sen kimsinki ben sana laf koymaya çalışayım
    boyundan büyük işlere kalkışma

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by sherryy
    sen kimsinki ben sana laf koymaya çalışayım
    boyundan büyük işlere kalkışma
    sen beni aşağılayamazsın sende mi öğrencem bu sitenin ne amaçla açıldığını.ben bu forumda kürt türk diye bir şey yazdımmı allah aşkına nerden çıkarıpta iftira attın bana ben ahmet kaya kürttür demedimki.ama şarkılarını sevmem kendisinide sevmem.bak benim kürtlerle bir sorunum yok tamammı benim birçok kürt arkadaşım var anladınmı.bir daha sen boyundan büyük işlere kalkışıpta bana akıl verme.SAAAKINNNNNN

Mesaj Yetkileri