şarkıları güzel canım buna bişi demem ama hiçde dinlemem.siz adamın görüşü hakkında yorum yapın...
şarkıları güzel canım buna bişi demem ama hiçde dinlemem.siz adamın görüşü hakkında yorum yapın...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
arkadaşlar bence önyargılı davranıyorsunuz.unutmayın ki;
"suçluluğu ispat edilene kadar herkes sadece şüphelidir, bundan ötesi olamaz.
hanginiz iddia edebilir.ben iddia ediyorum şu ana kadar başa geçmiş her hükümet ülkeyi satmıştır.
her şey uzaktan hoş görünür.birazda derini düşünmek lazım.
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
Originally Posted by TARPON_1
tarpon sana katılıyorum
ahmet kaya vatan haini olaraka kabul ediliyor
ben adamın şarkılarını severim baya hoşuma gider sant anlamında süper bir adam
aama tarponun dediği gibi binlerce hatta milyonlarca vatan haini var bu ülkede
tarponunda dediği gibi başa geçen hükümetler
binlerce iş adamı var para için milletini satan
ayrıca ülkücüyüm diye geçinip hedefi nasıl pkk doğuyu almak istiyorsa bunlarca bu ülkeden kürtleri ermenileri rumları kovmaya çalışmak olan ülkücülerde var bunlarda vatan haini
şimdi sadece ölmüş bi adamın arkasından konuşmak olmaz birazda zamanınmızdaki vatan hainlerine bakalım
ya üf heryerde bana laf çarpıtmayı kes.sorulan soruyu beyenmediysen mesaj yazma.kimse seni zorlamıyor.bu adam gider zafer işareti yapar pkk bayrağı altında şarkılar söyler söyler.ondan sonra suçlu değil yokya.Originally Posted by sherryy
ama bu sizin görüşünüz onada saygı duyarım...
arkadaşım tamam bu ülkeyi sevdiğin belli bende bu ülkeyi seviyorum ama senden ricam eğer bu ülkede suçlu aramak istiyorsan ölüleri bırak sen sağlardan bahset.bak o zaman nasıl yorumlar nasıl değişiyo!!!!Originally Posted by gokhanarslan1991
ne apo ne ahmet kaya umrumda değil beni ilgilendiren bunlar neden bunları yapıyo ve neden devletimiz bunlara göz yumuyo_?
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
sen kimsinki ben sana laf koymaya çalışayımOriginally Posted by gokhanarslan1991
boyundan büyük işlere kalkışma
sen beni aşağılayamazsın sende mi öğrencem bu sitenin ne amaçla açıldığını.ben bu forumda kürt türk diye bir şey yazdımmı allah aşkına nerden çıkarıpta iftira attın bana ben ahmet kaya kürttür demedimki.ama şarkılarını sevmem kendisinide sevmem.bak benim kürtlerle bir sorunum yok tamammı benim birçok kürt arkadaşım var anladınmı.bir daha sen boyundan büyük işlere kalkışıpta bana akıl verme.SAAAKINNNNNNOriginally Posted by sherryy