1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Spartak Moskova ve Hırvatistan ile Heyecan Fırtınası[3. Sezon]

Threaded View

UEFA KUPASI SPARTAK MOSKOVA'NIN

kupayı kulüp tarihinde alan ilk teknik direktörüm çok mutluyuz

Kupa ile ilgili birkaç haber;

Rusya Kupası Finali

1 haftada 2 kupa birden kazanmayı başardık mutluyuz

Arkadaşlar resim pek fazla bulamadım aradım ama rusya kupasının resmi bile yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Cengiz Karaarslan basın toplantısında yalan beyanat vermiştir Avrupa kupalarında ben de final oynadım Moskova'da çalışırken bizim onu görmeyeceğimizi ya da TV izleyerek basın toplantısını takip etmeyeceğimizi sandı galiba ama Avrupa'da birçok finalimiz ve hatta kupalarımız vardır... kesinlikle başarılı bir antrenördür ama "Fatih Terim'den sonra ben gelirim" gibi açıklamalara falan girmesin. Moskova'da güçlü bağlantılarımız var, ayağını kaydırırız sonra!!!! Hocaaaaa, hocaaaaa!!!! Seni Hıncal Uluç'a havale ediyorum
    Sayın Hasan Hüseyin Coşkun'un yaptığı açıklamalar doğrudur ama biri yanlış Fatih Terim'den sonra değil önce gelirim çünkü onun elindeki kadroyla benim kadrom aynı değil onun caponeleri vardı benim taranovlarım oyuncularıma kötü demiyorum ancak onun kadrosu daha iyiydi günümüz futbolu ticarete döndü 2000 yılında ise futbol futbol ile kazanılırdı ancak artık parası olan kazanıyor biz böyle bir yokluktan gelipte bu kupayı aldık o nedenle lütfen diyorum Betis ile Spartak Moskova'yı bir tutmayalım
    Last edited by cengavs : 16.Şubat.2009 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri