teşekkürler övgüleriniz için arkadaşlar imzalı havai donlarım için sıraya geçin bi dahaki buluşmada vericembu arada bi dahaki buluşma sıcak hatta kaynar bi havada yapılırsa sevinirim
ayrıca bence maçın adamı guiza batu ve uçan kafasıyla serhattı![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ya beyler noolur bi daha halısaha maçlarını yazın yapalım halen don durumdayım
Buluşacaksak bi yerleree gidelim mesela tophane, olmadı taksim/istiklal..
Maçın Kopma anı zaten Kağan abinin Alican'la mücadelesinde kayarak düşmesiydi bütün saha koptuk![]()
Çocuk giremiyo diye laf atmayalım lütfen![]()
ya aslında bugün giderdik dediğin gibi çekerdik mis gibi elmalılarıNeyse açında ayrı bi zevki oldu
Oğuz adamımsınsana çarptım ya maçta hala kolum ağrıyo yeni yeni farkettim
![]()
Adı Üstünde çakılı defans gelene geçene çak-ıyordu. Sanırım Cengiz abi'ye de çift dalmıştı
![]()
Eren seni sakatladım kusura bakma, o soğukta Alex gibi kılım kıpırdamadı ama iyi araya toplar attım galiba.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ABOOO sen sakatladın mı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eren 6 hafta yok....![]()
Geçmiş olsun o zaman...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
o soğukta birinin sakatlanmaması mucize olurdu zaten..
Yanlız oyunda olma işini sevdim ben bundan sonra kaleye falan geçmem artık![]()
Yahu sakatlık benim suçum. Bacağımı charge modundan çekemedim dizimi yerleştirdim. Ama mecburdum buna. Topu ilk kişiden kurtardım sonra sanırım alicandı, alican ile senin arandan çıkardım ama kendim çıkarken mecburen dizimi koydum. Öteki türlü alicandı sanırım yanımdaki kesinlikle sakatlardım onu biçilirdi. Kemik sesini duyunca ve diz kitlenince korkmadım desem yalan olur. Ama sıcak kas kendine çabuk geldi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Revire dönmüş burası![]()
Afedersin bi tarafımız dondumaçta ellerimi hissetmiyodum resmen.. erenin ayakkabıyı bağlarken elimi hareket etiremedim resmen
![]()
güzel organizasyon olmuş yalnız bir yerleriniz donmuş anlaşılan..
Siz bu havada toplanıyorsanız yaza doğru daha güzel havada daha kolay toplanırız ..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Maçın adamı Oğuzdur. Rakiplere çok iyi giriyor.![]()
Ayaklarımı hissetmiyorum. Nedense hala üşüyorum. Nasıl içime işlediyse maç sırasında bir an şeyime kadar donduğumu fark ettim.
Evet ama benim bi şikayetim var. tek yönetici ben vardım sanırım.. yöneticilerimizin daha aktif olması lazımHeleyse üst ve edminlerin
![]()
EreN bu arada yatıramadığın kuponun son durumu nedir?