Bireysel olarak daha iyi olabilir ama futbol takım oyunu İkisi de ondan daha iyi takım oyuncusu ...
İbrahimovic ikisindende iyi.Ama böyle bir açıklama durup dururken niye yaptı anlamadım.
Ronaldo'dan umudunu kesen Milan, önümüzdeki sezon için harekete geçti.
Daily Mirror yazdı
İtalya Ligi’nin devlerinden Milan’ın, Brezilyalı golcüsü Ronaldo’nun sakatlığının ardından forvet hattı için yeni bir isim arayışına girdiği iddia edildi. Sezon sonunda İtalyan ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Ronaldo’nun yerine Milan’ın, Arsenal’in 23 yaşındaki Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor’a kancayı taktığı öğrenildi. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror, geçen yılın Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Milan’ın Adebayor için Arsenal’e 40 milyon Euro teklif edeceğini yazdı.
Shevchenko ve Drogba
Brezilyalı golcüden umudu kesen ve şu an İnzaghi, Gilardinho ve Pato’ya sahip olan teknik direktör Ancelotti’nin, önümüzdeki sezon genç yıldızı mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi. Çizme ekibi, alternatif isimleri de listesinde bulunduruyor: Didier Drogba ve Andriy Shevchenko. Chelsea’nin iki önemli isminden Drogba’nın takımdan ayrılmak istemesi ve Shevchenko’nun da Premier Lig’e uyum sağlayamaması nedeniyle, Milan’dan gelecek teklife sıcak baktıkları öğrenildi.
KAYNAK : FANATIK
bence etmez en fazla 25-26 milyon.
Yavaa$$$..![]()
Kesinlikle fazla bence en fazla 20 mn euro..
MiLan'ı biLiyorsunuz arkadaşLar. 40 da verir 70 deAma aLırsada yararını görür.
![]()
Bence gayet iyi bir fiyat, Arsenal kaçırmamalı bu teklifi. Gelen paraya ne golcüler bulur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Adebayor bu değeri bence hakediyor çok iyi bi forvet ilerde daha da iyi olabilir...
Bencede değerini hakediyor.. 40 yeterli![]()
Kalac ne demişti: "Daha 40 fırın ekmek yemen lazım..."
Almazlar bence...
Yazık etmiş kendine Makinwa.
FM'de biraz yavaştı, gerçekte nasıl bilmiyorum...
A-la-maz-lar!!!
Liverpool satmaz
ara transfer dönemi bitti beyler bırakın tartışmayı...
Liverpool kolay kolay bırakmaz
Dizindeki sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Palermo karşısında bir devre oynayabilen Kaka’nın Arsenal maçında oynayamaması ihtimali bulunuyor.
Milan’da Kaka şoku yaşanıyor... Milan’ın yıldız futbolcusu, Palermo maçında dizindeki sakatlığı nüksedince ilk yarının sonunda oyundan alınmıştı. O günden beri İtalyan devi, en büyük kozu Kaka’nın Arsenal’le oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur ikinci maçına yetişememesi endişesini yaşıyor.
Geçtiğimiz hafta Arsenal’le İngiltere’de karşılaşan Milan, İtalya’ya 0-0 beraberlikle dönerek tur umudunu ülkesine taşımıştı. Ancak 4 Mart’ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde, Kaka’nın oynamayacak olması ihtimali, İtalyan takımını korkutuyor.
Brezilyalı yıldız, TeleLombardia’ya yaptığı açıklamada, sakatlığının sandığından daha ağır olduğunu belirterek, “Önümüzdeki Çarşamba günü, İtalya kupasında karşılaşacağımız Catania maçında forma giyemeyeceğim. Çok acı çekiyorum. Arsenal ile oynayacağımız rövanş maçına yetişmeyi ümit ediyorum.” diye konuştu.
kaynak:GOAL
kaka seri a da 8 şampiyonlar liginde 2 toplamda attığı 10 golle takımın en golcü futbolcusu konumunda.
Mutu 1 ay yok
İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Fiorentina'nın Rumen forvet oyuncusu Adrian Mutu, sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık bir ay uzak kalacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, pazar günü AS Roma'ya 1-0 yenildikleri maçta sol dizinden sakatlanan Mutu'nun, 4 haftaya yakın sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Fiorentina'nın en golcü futbolcusu Mutu, bu sezon 14 gol kaydetti.
25.02.2008
Kaynak : AA
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fiorentina'nın başarılı kalecisi Frey, Milan'a gitmiyor. Bu sezon Dida'yla yaşadığı sıkıntıların ardından yeni bir kaleci aradığı öne sürülen ve Fiorentina'nın file bekçisi Sebastien Frey'i gündeme aldığı öne sürülen Milan, bu futbolcunun kalbinden geçen takım değil.
Fiorentina'nın Serie B'ye düşürülme olasılığı gündeme geldiğinde bile takımdan ayrılmadığını anımsatan Fransız kaleci, "Serie B'de düşerken ayrılmadığım takımımdan neden Serie A'nın dördüncü sırasına bulunur ve UEFA Kupası'nda yolumuza devam ederken ayrılmam gerektiğini anlamıyorum" dedi.
Takımıyla yollarını ayırmasının çılgınlık olacağını savunan Frey, Milan'a transferinin kesinlikle sözkonusu olmadığının altını çizdi.
2005-2006 sezonundan bu yana Fiorentina'da forma giyen 27 yaşındaki Sebastien Frey, daha önce Parma, Verona, İnter Milan ve Cannes takımlarında forma giymişti.
Arsenal için büyük şans
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Milan ile Şampiyonlar Liginde büyük başarılar yakalama şansı var ama o başka...
italyanlar ne der, futbol trajedilerin en büyüğüdür, ya da onun gibi bir şeyler![]()
Bu sezon takımından başarısızlıktan başka bir şey görmeyen Galliani, Ancelotti ve öğrencilerini fırçaladı.
Milan’ın UEFA Kupası’ndan beklenmedik bir şekilde elenmesi üzerine asbaşkan Adriano Galliani bugün takımını tesislerde ziyaret etti.
La Gazetta dello Sport’ta yer alan habere göre, Galliani bugün takımı tesislerde ziyaret etti. Teknik direktör Ancelotti ve futbolcularla kapalı kapılar ardında bir toplantı düzenleyen asbaşkanın çok kızgın olduğu belirtildi.
Milan UEFA Kupası’ndan da elenerek bu sezonki en gerçekçi hedefini de kaybetmiş oldu.
Galliani’nin toplantı sırasında oyuncuları ve teknik direktör Ancelotti’yi bundan sonra ligde puan kaybetmemeleri konusunda uyardığı iddia ediliyor.
Bu şok elenişten sonra eleştiri yağmuruna tutulan Ancelotti’nin Milan’daki geleceği ise soru işaretleri taşımayı sürdürüyor. Eğer Milan ligde, Şampiyonlar Ligi potasından da uzaklaşırsa kırmızı siyahlıların teknik adama olan sabrı taşabilir.
Buffon, Juventus’un geri alınan şampiyonluklarını aslında hak ederek kazandığını ve bu yüzden takım ikinci lige düştüğünde bile takımda kaldığını belirtti.
Serie A’ya iyi bir dönüş yapan Juventus şu anda ligde ikinci sırada, ayrıca siyah beyazlılar yollarına Şampiyonlar Ligi’nde de devam ediyorlar.
Ortaya çıkartılan şike skandalı sonrası Juventus’un son iki şampiyonluğu elinden almış ve Seri B’ye düşürülmüştü. Ancak Buffon takımının bu cezaları hak etmediğini düşünüyor.
Sky’a açıklamalarda bulunan Juventus kalecisi, “Benim için bir şey değişmedi. Ben ne yaptığımı ve hayatımı nasıl kazandığımı biliyorum. Benim yargı dışında kendi doğrularım var” dedi.
Dünyaca ünlü kaleci sözlerine, “Kazandığımız iki şampiyonluğu da hak ederek kazandığımızı herkes biliyor. Belki biraz yardım olmuş olabilir ama bunlar futbolda hep olan şeyler” diyerek devam etti.
Takımının ikinci lige düşürülmesine rağmen Juventus’tan ayrılmayan futbolcu bu konuyla ilgili olarak da, “Bu benim vicdanıma kalmış bir meseleydi. Eğer Juventus’u öylesine zorlu bir durumda bırakmış olsaydım kendimden nefret ederdim” diyerek sözlerine son verdi.
Roma’nın geçici kaptanı De Rossi, Guiseppe Meazza’da berabere biten maç sonrası hakemlere ateş püskürdü.
İki kez iki farklı öne geçen Roma, Guiseppe Meazza’da oynanan ve 3-3 biten maçta Inter ile puanları paylaştı.
Francesco Totti’nin oynamadığı maçta geçici olarak kaptanlık pazubandını takan orta saha oyuncusu, teknik direktör Luciano Spaletti’nin Mario Balotelli’nin penaltı pozisyonuyla ilgili hakemler hakkında söylediği sözlere destek çıktı.
Roma’ya galibiyeti getirebilecek bir pozisyonda müthiş bir gol fırsatını kaçıran 25 yaşındaki futbolcu Sky’a verdiği demeçte “Milano’daki her maçımızda hakemler ya kötü günlerinde oluyor ya da dikkatsiz oluyor. Burada Inter’e karşı bir şampiyonluk kaybetmiştik ve bu beni adeta çıldırtıyor. Sonunda delireceğim. Biz her zaman hakemlere yardımcı olmak istiyoruz ancak bunun bir faydasını göremedik. Neler olduğunu siz de gördünüz” diyerek adeta ateş püskürdü.
Inter’e karşı takımının ilk golünü atan De Rossi ve takım arkadaşları, önümüzdeki hafta Roma Olimpiyat Stadı’nda Udinese’yi konuk edecekler ve daha sonra da 11 Mart gecesi Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Arsenal’i konuk edecek.