Bu hafta 15 puanla 1. olurmuyum acabanasıl bişe ya şöyle bi baktım 4-5 galibiyet bilen çok çok çok az
![]()
Bu hafta 15 puanla 1. olurmuyum acabanasıl bişe ya şöyle bi baktım 4-5 galibiyet bilen çok çok çok az
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
3 maç bilmişim 6-7 puan gelse bari![]()
Bir Dost
Hellbells
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 21. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Gaziantepspor - Beşiktaş ==> 2 => Doğru Tahmin: 20 Verilen Puan: 3
Kayserispor - Bursaspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 21 Verilen Puan: 2
Konyaspor - Antalyaspor ==> 1 =>Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 5
İstanbul BŞB - Ankaragücü==> 2 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 5
Trabzonspor - Denizlispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 0 Verilen Puan: 9
Gençlerbirliği - Fenerbahçe ==> 1 => Doğru Tahmin: 3 Verilen Puan: 7
Hacettepe - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 4 Verilen Puan: 6
Sivasspor - Eskişehirspor==> 1 => Doğru Tahmin: 33 Verilen Puan: 1
Galatasaray - Kocaelispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 1 Verilen Puan: 8
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
21. haftanın lideri 4 maçı doğru tahmin ederek 19 puan toplayan Sekopej oluyor. Tebrik ediyorum kendimi.
Liderimiz ise yine TR.CaPTaiN. Tebrik ediyoruz kendisini. Sürprizlerin olduğu haftada ortalama puan alarak liderliğini devam ettirdi.
Crocodile1963 2 defa tahmin yapmış, 2. tahminlerini değerlendirmeye aldım. Denizlispor galibiyetini bilen çıkmadı, bu nedenle bu hafta kimse 9 puan alamadı.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben sadece 2 puan almisim, Serkan abi sen ise en cok puan toplayan kisi olmussun.
Kabul etmiyorum bu puanlamayi, Serkan abi acikla gercekleri.![]()
1 puan. sıkar feys'le yine aynıyız.![]()
Galatasaray'ın kaybetmesine oynadım, kazandım.
Çok dikkatli bakmadım ama 4'den fazla maçı doğru tahmin eden yoktu sanırım, ben olmasam 2 tane maçı hiç doğru tahmin eden çıkmayacaktı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yuh be 1 puan almışım![]()
8 puan.kısa günün karı..![]()
3 puan rezalet![]()
11 fena değilimtrak![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
10 puan bu hafta için altın denebilir..![]()
6 almışız ya bu nasıl iştir.
1 puanSkandal
![]()
vay be 14 puan almisimdiger haftalardan daha iyi
Rezalet,kepazelik![]()
En az doğru tahmin edilen karşılaşmaya 9 puan veriyoruz ancak en az doğru tahmin edilen maç Galatasaray maçıÇünkü Trabzonspor maçını doğru tahmin eden yok.O yüzden en az tahmin edilen maç o olmuyor bence.Burada bir mantık hatası var gibi.
12 puan almışız 16.sıraya yükselmişiz.İnşallah daha da yükseliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
mantık hatası yok kelimeler yanıltıyor seni Murat. hiç bilen olmasa da en az tahmil edilen maç Trabzon maçı ve doğru tahmin eden sayısı 0.En az doğru tahmin edilen karşılaşmaya 9 puan veriyoruz ancak en az doğru tahmin edilen maç Galatasaray maçı Çünkü Trabzonspor maçını doğru tahmin eden yok.O yüzden en az tahmin edilen maç o olmuyor bence.Burada bir mantık hatası var gibi.
Bu durum 1 defa daha olmuştu sanırım ve orada da 9 puanı kimseye vermemiştik ya da ben vermemeyi düşünmüştüm ki bu hafta böyle bir durum olduğunda 9 puanı vermeyecektim. Daha iyi anlaşılması için kurallara ekleme yapılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
9 da 6 yapmışım El Barto'nun tahminleri dikkattimi çekti o da yanılmıyorsam 9 da 8 yaptı..
Serkan Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray maçlarını bilene ekstra puan istiyorum bu haftaOlmadı TR.CaPTaiN'den falan 3-5 kır dağıt bizlere
![]()
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 22. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Beşiktaş - İstanbul BŞB ==> 1 => Doğru Tahmin: 31 Verilen Puan: 2
Denizlispor - Gaziantepspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 12 Verilen Puan: 7
Ankaraspor - Gençlerbirliği ==> 0 =>Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 8
Eskişehirspor - Kayserispor ==> 1 => Doğru Tahmin: 15 Verilen Puan: 6
Fenerbahçe - Sivasspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 24 Verilen Puan: 4
Bursaspor - Kocaelispor ==> 0 => Doğru Tahmin: 9 Verilen Puan: 9
Ankaragücü - Hacettepe ==> 1 => Doğru Tahmin: 32 Verilen Puan: 1
Antalyaspor - Trabzonspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 17 Verilen Puan: 5
Konyaspor - Galatasaray ==> 2 => Doğru Tahmin: 25 Verilen Puan: 3
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
22. haftanın lideri 8 maçı doğru tahmin ederek 36 puan toplayan El Barto oluyor maalesef. Tebrik ediyorum kendisini.
Liderimiz ise değişmedi, TR.CaPTaiN. Tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
"YÜCE ATATÜRK"
Çoğu kişi tahmin yapmadıgı için baya sıra atlamışım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
En azından artık belli bir konumum var sıralamada bununda altına düşmeyiz umarım.Ayrıca Serkan istediğim ek puanları eklememişsin onu düzeltirsen sevinirim.![]()
Sende söz var icraat yok. Bak El Barto'ya, verdi parayı takır takır, aldı haftanın liderliğini.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
3 maçta 20 puan güzel (:
el barto'nun haftanın lideri olduğu bir tahmin yarışmasında yer almak istemiyorum ben.
İki hafta önce Emre bir üst sıradaydı adam koptu gidiyor biz hala 25.yiz
tahmin yaptığımı zanneden beynimi öpim ya3-4 gün önceden tahmin yaptığmı sanıp 0 puan aldım helal bana =)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
30 puan güzelHaftanın 2.si oldum sanırım.
6 puan almışız..