1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Turksportal Masaüstü 2009 - Teknik Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Mustafa abi, ben yazilimi indirdim, ayarlari yaptim. Klasörün icindeki programlarin hepsini kurdum, verileri sildim. Ama yine de oyun Türkce olmadi.
    Ayarlara girdim, dil seceneklerine baktim. English yaziyor, yaninda da Türk bayragi var. Ben neyi yanlis yaptim acaba ?

Not : Xp kullaniyorum, orjinal oyunum ..
    Düzgün bir biçimde çalışıyor mu yazılım? Yani herhangi bir hata mesajı veriyor mu oyunu açarken ? Ek bilgi verebilirsen mesela bilgisayarının özellikleri (ram işlemci) ve DVD mi yoksa STEAM mi?
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Düzgün bir biçimde çalışıyor mu yazılım? Yani herhangi bir hata mesajı veriyor mu oyunu açarken ? Ek bilgi verebilirsen mesela bilgisayarının özellikleri (ram işlemci) ve DVD mi yoksa STEAM mi?
    Abi hicbir sorun yok yazilim da. Herhangi bir hata mesaji falan da almadim. Bilgisayarimin özellikleri oyunu kaldirabilir kapasitede, yani oyunu bugüne kadar sorunsuz, rahat bir sekilde oynadim.

Su olay cok ilginc. Dil seceneginde Türkce olmasina ragmen, oyun Türkce olmadi.

Mesaj Yetkileri