Arkadaşlar ben FM2009 u d ye kurdum fakat oyunu silip cye kurmak istiyorum.D deki dosyaları silip cye kursam kayıtlı oyunumda bi sorunla karşılaşırmıyım cevaplarınızı bekliyorum![]()
Arkadaşlar ben FM2009 u d ye kurdum fakat oyunu silip cye kurmak istiyorum.D deki dosyaları silip cye kursam kayıtlı oyunumda bi sorunla karşılaşırmıyım cevaplarınızı bekliyorum![]()
KayıtLı oyununu masautsune aL ve oyunu siL sonra istediğin yere kur sonra tekrar beLgeLerimdeki save kLasörünün içine at![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
kayıtlı oyun zaten belgelerimdeki sport interactive dosyasının içinde duruyo ben kurduğum yerdeki dosyaları silip d den dediğiniz gibi tekrardan cye kursam olur dimi....
evet niye açılmasınki internetten oyun atıyor fmseverler birbirlerine onlar nasıl çalışıyorsa seninki de çalışır
umarım dediğiniz gibidir çünkü baştan 3 sezon ileri gitmek bayaa uraştırır tamda istediğim seviyeye ulaşmışken tedirgince bi yapalım bakalım ...![]()
save game'e birşey olmaz merak etme en saglam şey belgelerimdekiler oyunu silince bile silinmiyor![]()
@35ugur
bişe oLmaz sen merak etme :=)
size güveniyorum...![]()
Save dosyanı yedekLe ama masa üstüne at..oyunu kurduktan sonra tekrar beLgeLerime koyarsıngarantiye aL işini
![]()
o şekilde yapcam inşallah olur![]()
olur sen mrk etme
Ben format atmıstım 2 hafta oyunu yüklemedim öyle yedeklenmiş halde kaldı
oyunu yükledim yedeği de klasöre attım oyunuma devam ettim süpheniz olmasın....
Yükledim ve sorunsuz bir biçimde çalışıyor ilgilenenlere Teşekkürler....![]()