Mustafa Sevgi'ye değinmek istiyorum.Kendisini çok severim Eskişehirspor'dan ayrılmasını istediğim son futbolculardandı. Fakat kendisi için iyi olanı yaptı. Çok iyi şutları olan, hücum-savunma anlayışını çok iyi yansıtabilen bir oyuncu. Kendisine DL değerini vermemiştim çünkü bayadır kendisi DL-WBL oynamıyordu. Sanırsam Sakaryaspor'da sol kanadı tamamen kullanıyor ve bekte oynuyor. Taraftarda son derece memnun kendisinden. Ayrıca Mustafa Sevgi'nin favori kulüplerine Eskişehirspor'u eklemeyi unutmayalım...Saygılar şeflerim.
![]()

Kendisini çok severim Eskişehirspor'dan ayrılmasını istediğim son futbolculardandı. Fakat kendisi için iyi olanı yaptı. Çok iyi şutları olan, hücum-savunma anlayışını çok iyi yansıtabilen bir oyuncu. Kendisine DL değerini vermemiştim çünkü bayadır kendisi DL-WBL oynamıyordu. Sanırsam Sakaryaspor'da sol kanadı tamamen kullanıyor ve bekte oynuyor. Taraftarda son derece memnun kendisinden. Ayrıca Mustafa Sevgi'nin favori kulüplerine Eskişehirspor'u eklemeyi unutmayalım...Saygılar şeflerim.