1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: ARkadaslar Lutfen Yardım. 2009 u Yukleyemiyorum.

Exclamation ARkadaslar Lutfen Yardım. 2009 u Yukleyemiyorum.

Arkadaslar oyunu internetten indirdim fakat oyunu kuruluma baslayınca boyle bir ekran geliyor

http://img5.imageshack.us/my.php?image=asdasdvqr.jpg

hersey normal fakat bundan sonra hic bir islem suregelmiyor. tum eski sports int. dosyalarını sildim tum netteki islemleri yaptım ama yukleyemedim. aynı sorunla karsılasan arkadaslar yada bilen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim. kac gundur uykusuzum....

Yokmu yardımcı olacak birilieri ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu internetten indirdim demişsin. Steam'den mi indirdin yoksa korsan oyun mu?

orjinal oyun fakat kurulmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İndirme sırasında bir problem yaşandığı için yükleme işlemi devam etmiyor olabilir. Herhangi bir hata vermediği için net bir tahmin yürütemiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Steam mi kullanıyorsun?

Unhappy

merhaba arkadaşlar fm 2009 u arkadaşımın bilgisayarına yükledik ilk yüklememizde product key sordu ama daha sonra silip tekrar yükledik oynanabilir hale geldi fakat ben kendi bilgisayarıma da aynı şekilde yüklememe rağmen bir türlü oynayamıyorum bu keyi sorup duruyor oyunu oynamayı çok istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Oyunu alırken yanında gelen keyi gireceksin oraya. (Orjinal oyun kullandığını varsayıyorum)

Mesaj Yetkileri