1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bolulu Yarenler El-Hadji' ye Emanet (Boluspor Kariyeri)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok iyi skorlar,tebrik ederim.Seneye süper ligde mücadele edersin inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

EL-HADJİ' NİN TALEBELERİ SAKARYA' DA DESTAN YAZDI

BANK ASYA 15. HAFTA

Sakaryaspor: 2 - Boluspor: 4

Tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok zor bir deplasmandan müthiş bir galibiyetle çıktık. 1-0 mağlup duruma düştük. Ardından Sertan gereksiz bir yerde kırmızı kart görüp bizi 10 kişi bıraktı. Bunun üzerine Sakarya seyircisi iyice coştu. Hafif sakatlığı olan Edim' i çıkarıp Bilal' i aldım. Ardından 2. golü yedik. Bu golden sonra İlyas mükemmel bir gol atarak takıma hayat öpücüğü verdi. 45' te sol bek sezeri çıkarıp defansın ortasına Cem' i aldım. 3 Defansa döndük orta sahayı kalabıklaştırdık. İlk devre 2-1 bitti. 2. Devre yine ilyas çıktı sahneye 2-2 yaptık. Bu golden sonra Bilal defansın arkasına sarktı Serkan onu indirdi penaltı kazandık. Penaltının yanında Serkan' ın atılması lazımdı ama hakem oralı olmadı. İlhan Şahin penaltıyı direğe vurdu. Moralimiz bozulmuşken Gökhan' ın pasında İlyas bir daha golü buldu: 2-3. Ardından İlhan Şahin kaleciyi çalımlayarak 4-2 yaptı ve kendini affetirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Müthiş bir maç ve galibiyetti. Haftaya Giresun' la oynayacağız.

BANK ASYA 15. HAFTA

İkinci Sıraya Kadar Yükseldik.
    Last edited by EL-Hadji : 07.Nisan.2009 at 16:44
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri