1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Vestel Manisaspor

Hybrid View

Nesil
    2005

reputation cok kotu

hicbir oyuncu vestele ne kadar para versem gelmiyor

zelenka yi nasil getirmisler ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mericx
    reputation cok kotu

hicbir oyuncu vestele ne kadar para versem gelmiyor

zelenka yi nasil getirmisler ?
    Reputation'i dusuk zaten Vestel'in ama basinda yuksek taninirligi olan bir teknik direktor var. Bu da Zelenka gibi bir oyuncunun transfer olmasinda etken olur ve bu da Ersun Yanal'in Vestel'inde gozlemlenebilir.

Ama tabii eger teknik direktor olaka yarin Vestel'in basina ben gecsem bir cok kaliteli futbolcu benim gibi tecrubesiz (FM tecrubesi degil tabii ) bir teknik direktor icin oynamak istemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Quote Originally Posted by perpetua
    Reputation'i dusuk zaten Vestel'in ama basinda yuksek taninirligi olan bir teknik direktor var. Bu da Zelenka gibi bir oyuncunun transfer olmasinda etken olur ve bu da Ersun Yanal'in Vestel'inde gozlemlenebilir.

Ama tabii eger teknik direktor olaka yarin Vestel'in basina ben gecsem bir cok kaliteli futbolcu benim gibi tecrubesiz (FM tecrubesi degil tabii ) bir teknik direktor icin oynamak istemez.
    Oyuncuların gelmemesisinin tek sebebi takımın semi-pro olmasıdır...Sonuçta Manisa'ya Roberto Carlos'u getirmeye çelışmıyoruz.2. lig B katagorisinde oynyan bir oyuncu bile gelmiyorr...

Mesaj Yetkileri