Sayfa 59 / 91 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Post Dzeko'ya Yol Göründü

Bosna Hersekli milli futbolcunun Wolfsburg'dan ayrılması gündemde...

Wolfsburg Menajeri Armin Veh, yıldız golcülerini satmayı düşünebileceklerini ifade etti.
    Geçtiğimiz sezon attığı 26 golle takımının Bundesliga şampiyonluğuna ulaşmasına büyük katkı sağlayan 23 yaşındaki golcüyle yaz aylarında Milan yakından ilgilenmişti.
    Ancak, yaz aylarında Dzeko'yu kesinlikle satmayacağını açıklayan Wolfsburg'un hocası Armin Veh, sezona kötü bir giriş yapmalarının ardından fikrini değiştirmiş olacak ki Boşnak futbolcuyu satabileceklerini imâ etti.
    Wolfsburger Allgemeinen Zeitung'a konuşan taktisyen, "Elbette O'nun kalitesinde futbolcuları isteyen birçok kulüp olur. Stuttgart'ın başındayken Mario Gomez için de benzer şeyler yaşadım. Aynı durum Dzeko'da da olabilir. Her futbolcunun bir fiyatı vardır" diye konuştu.

goal

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş'a gelsin gol atamıyoruz :F

Van Gaal'in Bundesliga'ya alışması için biraz daha zaman lazım.Apayrı bir futbol kültürü,eminim Bayern Münih'i sezon içerisinde şampiyonluk yarışının içinde göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çok ilginç maçlar oluyor bu ligde.

Del Piero_10 Misafir

Default Luca Toni gemileri yaktı

Bayern Münih'in ünlü golcüsü Luca Toni, hazır olana kadar rezerv takımda oynama önerisini reddetti. İtalyan yıldızın Bayern macerasında sona yaklaşılıyor olabilir.

Luca Toni'den "Rezerv takımda oyna" teklifine ret geldi. Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönmeye hazırlanan; ancak Teknik Direktör Luis Van Gaal tarafından henüz fiziken takımın çok gerisinde olduğu için kadroya alınmayan Toni, Hollandalı çalıştırıcının rezerv lig önerisine karşı çıktı.

Almanya'da yayın yapan Bild gazetesine konuşan Toni, "Antrenör bana, 90 dakika oynamaya hazır hâle gelince takıma döneceğimi söyledi. Rezerv takımla oynamamı istiyor. Ancak bunu yapacağımı sanmıyorum" dedi.

Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya gönderdiği futbolcu listesinde adının yeralmasını da hazmedememişe benzeyen Luca Toni, "Kendimi formda hissediyorum. Kadroya alınmamış olmama üzülüyorum. Juventus takımındaki arkadaşlarıma karşı oynamayı ve İtalyan futboluna nerede olduğumu göstermeyi çok isterdim" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Luca Toni kazan kaldırdı

Luca Toni kazan kaldırdı

Bundesliga devi Bayern Münih'te, şimdi de Luca Toni krizi yaşanıyor. Teknik direktör Luis Van Gaal'in forma şansı vermediği İtalyan futbolcu, bundan böyle yedek olarak oyuna girmek istemediğini söyledi.

Sezon başında Franck Ribery ile sorun yaşayan Bayern Münih'in Hollandalı teknik direktörü Luis Van Gaal, şimdi de Luca Toni'yi karşısına aldı.
    Sezon başından bu yana, sadece bir kez, Almanya Kupası’nda ilk 11'de sahaya çıkan İtalyan futbolcu, Şampiyonlar Ligi’ndeki Juventus maçında da forma şansı bulamayınca basına isyan etti.
    Van Gaal'in, "Luca'yı sakat olduğu için oynatmıyorum" savunmasının gerçekleri yansıtmadığını belirten Toni, tamamen iyileştiğini vurguladı.

Bundan böyle yedek olarak sahaya çıkmayacağını söyleyen Toni, "Van Gaal sanırım benim 3. Ligde oynamamı istiyor. Bundan böyle yedek soyunmayacağım. Özellikle Juventus'a karşı oynamamam büyük haksızlıktı. Ulusal takımdan arkadaşlarıma karşı forma giymeyi çok isterdim" diye konuştu.
    Bundesliga tarihinin en pahalı oyuncusu Mario Gomez'in de son maçlarda yedek kalması, Van Gaal'in prensiplerinden taviz vermeyeceğini gösteriyor. Bundesliga'da 7. sırada yer alan Bayern Münih, son 2 maçında gol atamadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Default Felix Magaht "Schalke 04'te"

Alman Birinci Futbol Ligi "Bundesliga" takımlarından VfL Wolfsburg'tan sezon sonunda ayrılarak FC Schalke 04'e geçecek olan teknik direktör Felix Magath, takımdan ayrılma kararı için iyi nedenlerinin olduğunu söyledi.

Magath, bugün düzenlediği basın toplantısında, gelecek sezon Wolfsburg'tan ayrılacağının kamuoyuna duyurulmasından dolayı memnun olduğunu belirterek, ''Bu kararım için iyi nedenlerim var. Herkesin bu kararıma saygı göstermesini bekliyorum'' dedi.

VfL Wolfsburg'ta göreve geldiğinde yönetim ile birlikte takımı daha da ileriye götürme konusunda anlaştıklarını, ancak bunun beklenenden daha hızlı geliştiğini ifade eden Magath, bu sezon yaptıkları iyi çalışmalarla geçen sezondan daha iyi bir durum yarattıklarını, böylelikle VfL Wolfsburg'u zirveye getirmek ve orada tutmak hedefini gerçekleştirdiklerini kaydetti.
    Takımın iyi oyuncularının gelecek yıllar için kulüp ile sözleşmelerinin bulunduğunu ve böylelikle kulübe bağlı olduklarını belirten Magath, ''Bu takımın bir perspektifi var. Gelecek için bir endişe taşımıyorum'' şeklinde konuştu.
    Magath, kendi attığı adımlardan ve verdiği kararlardan VfL Wolfsburg yönetiminin bilgi sahibi olduğunu, bu nedenle dürüst davrandığını düşündüğünü ifade etti.

Wolfsburg takımını da bugün bu konuda bilgilendirdiğini, takıma olumsuz etki yapmaması için daha önce bunu açıklamadığını kaydeden Magath, takıma, taraftarlara ve yönetime de teşekkür etti.

Hamburg, Nürnberg, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart ve Bayern Münih'te de daha önce teknik direktörlük görevinde bulunan Magath, VfL Wolfsburg'ta 1 Temmuz 2007 tarihinde göreve başlamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten Almanya'dan kim şampiyon olursa teknik direktörüne hemen göz koyuyorlar , şaka bi yana Wolfsburg'unda Riijkard'ı istedigini duydum , bakalım ne olacak.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Schalke 04 seneye şampiyon. Zaten maddi olarakda çok güçlü bir kulüp. Seneye bu mesajımı hatırlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Magaht Schalke başına geçerse Lincoln'ü tekrar takıma almayı düşünüyor diye duymuştum.Umarım alır iyi bir paraya (:

Lincoln Almanya'ya giderse yine kendini bulabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Magath kimi şampiyon yaparsa yapsın sevmiyorum adamı. Schalke'yede yakıştıramadım. İmkan olsada Ralf Rangnick geri gelse keşke.

Stuttgart-Wolfsburg mücadelesinde şu an dk. 8 1-0 önde Stuttgart ..

Dk. 20 gol Mario Gomez .. 2-0 oldu ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Stuttgart çok iyi başladı , Gomez de gol sayısını 21 e çıkarttı.

İki takım arka arkaya kaçırdı Stuttgart daha çok kaçıran ekip ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Dk. 37 Dzeko attı 2-1 oldu çok ilginç bir gol oldu ..
    Last edited by tarikko : 09.Mayıs.2009 at 21:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Wolfsburg yenilmesin yahu iddaada 02 verdim.. xD

Nesil
    2006

Köln maçına alt verdim 0-0 devam ediyor.
    Stuttgrat maçına üst ve Stuttgrat verdim istediğim gibi gidiyor.
    B.Munich maçına üst verdim, bir gol kaldı.

Almanya'da ki tahminlerim iyi gidiyor.

Wolfsburg istemeden şampiyon olacak gibi. Çok kötü oynuyorlar. Stuttgrat kaçırdıkça kaçırdı umarım aramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaccardo boş kaleye atamadı. :S

Gomez pas verse Hilbert'e gol olacaktı ama vermedi .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Acayip gol attı Gomez. 3-1.

Gol Mario Gomez 3-1 dk. 63

Yine Gomez Yine Gomez .. 4-1

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine Gomez, yenilmez dedik 5 yiyecek adamlar yahu.

Stuttgart dagitti Wolfsburg'u ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

4 golüde Gomez attı , Wolfsburg çok acık oynuyordu 2.yarı zaten.

Ve maç bitti Wolfsburg tam anlamıyla dağıldı !!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Köln maçına alt verdim 0-0 devam ediyor.
    Stuttgrat maçına üst ve Stuttgrat verdim istediğim gibi gidiyor.
    B.Munich maçına üst verdim, bir gol kaldı.

Almanya'da ki tahminlerim iyi gidiyor.

Wolfsburg istemeden şampiyon olacak gibi. Çok kötü oynuyorlar. Stuttgrat kaçırdıkça kaçırdı umarım aramaz.
    Üç maçda istediğim gibi bitti, mutluyum. Artık Süper Lig'i bekliyorum...

53. dakika Wolfsburg 2 Dortmund 0 diger macta 55. Dakika B.Munich 1 Leverkusen 0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Wolfsburgun golu gume gitti ofsayt degildi hakem ofsayt verdi ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    59. dk. Bayern 3 pasta golu atti gol Ribery
    Last edited by tarikko : 13.Mayıs.2009 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

3 oldu Podolski ..

Sayfa 59 / 91 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Mesaj Yetkileri