CCL2 24. Hafta

Yedek oyuncuları kullanmadım bu maçta. Zorlu maçı 90. dakikada bulduğumuz golle kazandık. Sakatlıktan yeni kurtulan geçtiğimiz sezon takımın en iyilerinden olan Power bize 3 puanı kazandırdı.

CCL2 25. Hafta

Deplasmanda lig 4.sü ile yaptığımız maç çok heyecanlıydı. İlk devreyi 1-0 geride bitirdik ve oynanılan oyun pek iç açıcı değildi. 2.devreye de aynı isteksizlikle ve kötü oyunla başlayınca 51.dakikada oyuna müdahale ettim, sonrasında da oyuna giren 2 oyuncunun skora direk katkısı oldu ve maçı çevirmemizi sağladılar.

CCL2 26. Hafta

2. deplasmanımızdan puansız dönüyoruz. Tek forvetli sistemden vazgeçiyorum. Arada değişiklik yapmak iyidir, dizilişte ufak oynamalar yapma vakti.

CCL2 27. Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık. Phillips’i bu maça kadar 4 defa ilk 11’de oynatmıştım 12 defa da sonradan oyuna aldım ama artık 11’de daha sık yer vermeliyim diye düşünüyordum ki başarılı sağ kanat oyuncumuz Potter’in 4 ay sakatlanmasıyla 11’de yeri garanti olmuş oldu.

CCL2 28. Hafta

Bir türlü şanssızlığımızı kırıp ilk 7 içerisine giremedik. Bu maçta puan kaybı yaşamasak girecektik ama olmadı. Sakatların sayısı arttı, bu da zorlanmamıza neden oluyor.

Puan Durumu