1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: 9.3.0 vatandaşlık ve ayar sıfırlanması sorunu

Default 9.3.0 vatandaşlık ve ayar sıfırlanması sorunu

Türk vatandaşlığına geçis, Türk milli takımında oynayabilecek oyuncular icin 5 yıl, Türk milli takımında oynayamayacak oyuncular için 10 yıl olarak değiştirildi.

ben bunu 2yıl olarak yaptım editörden ama hala bazı oyuncularda 2 yıldan fazla nasıl düzeteceğim.
    bi sorun daha var 9.3 ü yükledikten sonra oyuna her girişimde ayarları kendiğiliğinden sıfırlanıyor temaler para birimi filan bunun bir çözümü varmı oyunu baştan kurup teker teker 9.1 9.2 9.3 ü tekrar ykledim ama hala aynı sorun devam ediyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Oyunun orjinal mi? Ek olarak oyunun kullandığın kısayoluna sağ tıkla özelliklere gir orada bak bakalım herhangi bir komut ekli mi. Özellikle -reset presferences gibi birşey.

çok sağol reset varmış (ben nasıl farketmedim bunu :S)
    bu yabancı konusuna bi çözüm bulabilir miyiz acaba ben 2 yıl sonra yabancılar türk statsüne geçsin istiyorum ama 9.3ten sonra bazılarında hala 5 yıl olarak gözüküyor mesela nonda türk oluyor lincoln de hala gün sayıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunda süreyi doldursa bile her oyuncu hemen vatandaşlığa geçmiyor. Yeni sözleşme öner o sırada geçebiliyor.

Kendi milli takımlarında oynamış olmalarıda bunu etkiler eğer kendi milli takımlarında oynadıysa bu süre normalden daha fazla oluo die biliorum ben

ewt yeni sözleşme önerirsen geçebilirler

hocam bu yabncı oyuncu vatandaşlığa gecme suresini nerden değiştirdin sorması ayıp

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by karamsardeli View Post
    hocam bu yabncı oyuncu vatandaşlığa gecme suresini nerden değiştirdin sorması ayıp

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=75165

Mesaj Yetkileri