Sayfa 249 / 367 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
7,441 ile 7,470 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Aynen çok kötü maçtı. 2 takımda beraberliğe razı oynadılar özellikle Juventus.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Juventus'un yedigi kontra'yı hacettepe yemez ,savunma düzeni yok hiçbişy yok , Iaquinta çok iyiydi yıkana aşk olsun

Spikerin deyimiyle ''Flamini'yi ezerek golü attı''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Del Piero_10 Misafir

Maçın sonlarında Milan 10 kişi kalmışken, Iaquinta artık yürümeye başlamışken, Milan'ın savunmasında Maldini ve Senderos varken Giovinco'yu oyuna almamak için futbol teröristi olmak gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ReziL bir maçtı. ÖzeLLikLe değişikLikLer maça resmen damga vurdu oLumsuz anLamda. MiLan en çok koşan İnzaghi yi çıkardı, diğer tarafta Giovinco oyuna girmedi, DeL Piero geç aLındı vs gibi dengesiz, dengesiz müdahaLeLer resmen bitirdi maçı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Default Diego Ribas da Cunha Juventus'a transfer oldu

Werder Bremen'in yıldızı Diego'nun menajeri tarafından yapılan açıklamaya göre Brezilya'lı oyuncu Juventus'a imza attı.

Kicker dergisine röportaj veren Giacomo Peralito kulüplerin aralarında anlaşmaya vardığını ve oyuncunun da Juventus ile 5 yıllık kontrat imzaladığını belirtti.

Transferin resmi olarak duyurulması için ise mayıs sonu bekleniyor.Werder Bremen Diego için Juventus'tan 24 milyon € alırken Diego her sezon için 3.8 milyon € kazanacak.

channel4

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten yıllardır takip ediyordu Juve eğer haber doğruysa çok iyi transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kaka'dan sonra dünyanın en iyi 10 numarası Diego.Muhteşem bir transfer olmuş Juve adına.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Juve böyle isimler kadrosuna katarak eski günlerine dönmeli ve şu teknik adamıda yollamalı artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Kaka'dan sonra dünyanın en iyi 10 numarası Diego.Muhteşem bir transfer olmuş Juve adına.
    Messi diye biri var ama
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Juve için müthiş bir transfer oldu ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Messi diye biri var ama
    Messi bir 10 numaramı sence ? Bence forvet veya sol açık tabirine daha çok uyuyor.

Juve eski günlerine dönmek için takımına yıldızları topluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Juve adına müthiş bir imza eski günlerine dönemli böyle birkaç transferle daha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juve defansını da düzene soktuğu takdirde çok sağlam bir kadroya sahip olacak. Seneye Cannavaro geliyor her ne kadar yaşı ilerlemiş olsa da dünyanın sayılı defanslarından kendisi. Diego'da Nedved'den sonra o bölgeye ilaç gibi gelir bence mükemmel bir transfer..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

juventus almanya liginin en iyi futbolcusunu transfer etti.juventusta kaç numarayı giyecek acaba.ben del pierodan diego için 10 numara jesti bekliyorum böyle bir şey olmasa bile en geç 2010 da 10 numara diegonundur.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Kulübümüze uzun yıllar başarı getirmesini diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    juventus almanya liginin en iyi futbolcusunu transfer etti.juventusta kaç numarayı giyecek acaba.ben del pierodan diego için 10 numara jesti bekliyorum böyle bir şey olmasa bile en geç 2010 da 10 numara diegonundur.

Del Piero'dan 10 numarayı istemek ya da ima etmek onun gibi bir efsaneye büyük ayıptır.

Default Galliani: “Ancelotti ve Kaka kalıyor”

Milan genel menajeri, yaptığı açıklamada, Berlusconi’nin Ancelotti’yi eleştirmediğini ve Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka'nın takımda kalacağını belirtti.

Dün La Repubblica’da çıkan habere göre, Milan’ın sahibi Silvio Berlusconi, Serie A’da başarısızlık yüzünden Carlo Ancelotti’yi suçlamıştı.

La Gazzetta dello Sport’a konuşan Galliani “Berlusconi ile telefonda görüştüm ve şaşırmış durumda” şeklinde konuştu.

“Onunla birkaç gün önce de konuşmuştum ve düşünceleri bu iddialarla aynı değildi. Bu açıklamalar İtalya’da sadece bir gazetede yer aldı. Carlo’nun kontratı 2010’a kadar devam ediyor ve gelecek sezon da Milan yedek kulübesindeki yerini alacak”

Ancelotti’nin ismi Premier Lig takımlarından Chelsea ile anılıyor. Diğer haberlere göre ise, Kaka, birkaç ay önce Manchester City’nin teklifini reddetmesine rağmen Milan’dan ayrılmayı düşünüyor.

Galliani son olarak bu konuya da değindi:

“Brezilyalı yıldız takımda kalacak, bunda şüphem yok. Kontratı 2013’te sona eriyor ve burada olmaktan memnun”

Goal

Default Crespo yine kayıplarda !!

Arjantinli forvet oyuncusu geçtiğimiz hafta sonu sakatlanarak Inter’deki kariyerinin sonuna geldi.

Hernan Crespo, geçtiğimiz hafta sonu Chievo önünde takımını öne geçiren golü kaydetmiş ama 57. dakikada oyunu terk etmek zorunda kalmıştı.

Sportal.tv’nin haberine göre 33 yaşındaki oyuncu dün kontrolden geçti ve sağ kalçasında kas çekmesi olduğu onaylandı.

Böylece Crespo Inter’in son üç maçında takımdaki yerini alamayacak.

Muhtemel olarak Inter’in Chievo ile karşılaştığı mücadele onun son Inter formasını giydiği maç olacak. Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Crespo’ya yeni bir teklif yapılmadı.

2002-2003 sezonunda Inter forması giyen Crespo, 2006 senesinde Chelsea’den tekrar Inter’e dönmüştü. Crespo ayrıca Parma, Lazio ve Milan formaları da giymişti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mourinho chelsea'de hocayken Crespo takım içerisinde en az süre alıp en çok gol atan forvet oyuncusuydu. Yinede ona yaranamadı. Bu sene Cruz tercih edip Crespo gibi her an gol atabilecek bir oyuncuyu oynatmamak saçmalıktı. Oynadığında hep gol attı yararlı işler yaptı ama mourinho'nun yüksek egosu yüzünden bir türlü forma şansı bulamadı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Takvim gazetesinde çıkar yarın crespo fenerde diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aslında böyle birşeyi çok isterim 9 Numaralı forma Crespo'ya tam oturur. Ve biz eğer bu oyun düzeniyle devam edeceksek Gûiza yerinde Crespo olmasını tercih ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Crespo'nun bundan sonraki takimi River Plate olur.

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Crespo'nun bundan sonraki takimi River Plate olur.
    Bnce Avrupa'da Crespo gibi bir oyuncuyu isteyen çok klüp olur ..

Del Piero_10 Misafir

Default Bu isimleri tanıyabilecek misiniz?

90 dünya kupasına katılan İtalya milli takımı oyuncuları.Şu anda birçoğu antrenörlük yapıyor ve sadece biri futbol hayatına devam ediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Maldini'yi hemen tanidim Roberto Mancini,Ancelotti,Baggio,Donadoni ve Zenga'yi taniyabildim digerlerinide gözüm isiriyor fakat isimleri aklima gelmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tanımadım hiçbirini ama Maldini kesin vardır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mancini, Baggio vaLLa bunLarı tanıdım anca.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Toldo'da varmis yeni gördüm

Del Piero_10 Misafir

Üst sıra: Pagliuca, Maldini, Berti , Serena, Bergomi, Tacconi, Vierchowod, Zenga

Orta sıra: Carnevale, Baresi, Giannini, Baggio, Ferrara, Mancini, Donadoni, Ancelotti

Alt sıra: Marocchi, De Napoli, R. Ferri, Vialli, Schillaci, De Agostini

Mesaj Yetkileri