-
Senin beceriksiz diye lanse ettigin bu sitenin gerekli gorevlerinde yer alan arkadaslar alip bir baska calismayi cok kucuk degisiklikler ile biz yaptik demiyorlar (Turkcelestirme calismalari disinda)
Turksportal eski turksportal olmayabilir ama bizler sabahlari bilgisayari actigimiz zaman ilk isimiz Baglantilar listesinde bulunan bu siteye giriyorsak vardir sebebi ne mi?
Burada rahatim, cok kaliteli sohbetler ve online turnuvalar yapiliyor. Saygi ve sevgi hicbir sitede olmayacak kadar burada var. Yasim 23 ve sitede daha yasi benden kucuk birisinin bana ismim ile hitap ettigini gormedim, gormem o kadar sorunda deil ama bu sayginin ne denli site uyelerine asilandigini gosterir.
Turksportal sadece TR yama cikaran bir site deil, yaninda bircok faaliyetleri olan bir site idi orasina amenna. Ama bu calismalari yapanlarin hepsi 22-23 yasini devirmis kisilerdi. Dogal olarak cok kaliteli isler cikariyordu. Aydin'in dedigi gibi bu insanlarin hepsi simdi hayatlarini yasiyorlar ki yasamak zorundalar. Ben 1.5 yil once askerden geldikten sonra su anda calistgim ise basladgimda hayatimda hicbirseye yer yoktu, olamazdi. Cunku ekmek kazanmak zorundasin, hayatini duzene sokmak zorundasin, iste o kaliteli calismalarin sahipleri su anda onu yapiyorlar. Ben isimde basarili oldum ve bos zamanlarimda burada paylasimlarda bulunup sohbet konularina katilim sagliyorum. Ama bu artik bagimlilik yapmis duurmda girmeden yapamiyorum.
Baska sitelerin Grafik calismalari, Data guncellemeleri v.s gibi calismalari baska sitelerden alip kendi sitesinde alinti yapmasi bir is degildir.
Velhasıl-ı Kelam. Bizler bu senin bitmis diye lanse ettigin sitede cok mutluyuz. Sen olmasanda olur!!!
Mesaj Yetkileri