1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: En Özel Taktiklerim - hissiz'den özel paylaşım

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Giza View Post
    şimdi beşiktaş kariyeri açtım senin taktiklerinde en iyi verim aldığın beşiktaşa gelebilecek mevkisi farketmez oyuncular var mı ?
    ben çok kararsız kalıyorum bi çok hiç bilinmeyen adamları biliyorum ama finans kötü olduğu için alıp da deneme şansım olmuyor.
    şimdiden teşekkürler.
    kişisel görüşlerim (doğruluğu, mantıklı olup olmadığı kişiden kişiye göre değişebilir)
    ilk sezon en zorudur her zaman, istediğin transferleri yapmak zor. o yüzden çok akılcı bir transfer politikası izlemek ve daha çok gelecek sezonlarla ilgili plan yapmak lazım. İlk sezon kiralama yöntemine gidilebilir.

(Ben 9.0.1 patch ile oynuyorum)
    Kiralanabilecek oyuncular :
    Pavel Pogrebnyak - Zenit - ST : hava toplarında etkili, fizik gücü yüksek üst düzey bir golcü.
    Mehmet Ekici - FC Bayern - DM AMC : Çok yetenekli ve genç yaşına karşın önemli katkılar yapabilen bir yıldız adayı. Şimdiden kiralarsan favori takımı olabilir ve ileride satın almak istediğinde sana gelmesini kolaylaştırabilirsin.
    John Goossens - Ajax - D WBL - Çok faydalı bir sol kanat oyuncusu. Frikikleri ve kornerleri müthiş etkili kullanıyor. Penaltı kullanma puanı düşük olsada penaltılarıda kolay kolay kaçırmıyor. Mevkisine bakma, onu orta sahanın solunda yada sol açıkta rahatlıkla kullanabilirsin. Pozisyon antrenmanı (ML yada AML) vererek o bölgelerde daha da verimli oynaması sağlanabilir. Preferred Moves antrenmanı olarak 'mümkün oldukça ileri çık' talimatı verilebilir. Ortaları etkili yaratıcı bir oyuncu, yabancı sınırlaması sıkıntın yoksa kadrona katmanı öneririm.
    Belletti - Chelsea - D WBR DM - Trkcll Super Lig için çok üst düzey bir sağ kanat oyuncusu. Satış listesinde ve bir çok teklif alıyor, dolayısıyla sezona başlar başlamaz başka teklifler gelmeden kiralaman lazım yoksa diğer klüpleri tercih etme ihtimali yüksek. Ben GS'ye aldım, müthiş bir katkısı oldu.

İlk iki sezonda satın alınabilecekler :
    Marquinhos - Palmeiras - AM F RLC - Herkesin yıldızı, fazla birşey söylemeye gerek yok
    Felipe Monteiro - Udinese - AM F RC - Ben onu biraz şansla aldım, Udinese mali sıkıntılardan satışa çıkardı ve teklif etti (bende İtalya ligide açık), istedikleri ücret sadece 2.4M Euro idi. Anında teklif yapıp aldım. Marquinhos'tan bile yüksek bir verim gösterdi, inanılmaz bir katkısı oldu. Her sezon 15 gol 15 asist civarı bir performans gösterdi. Çok istikrarlı ve faydalı bir yıldız. Şansını bir dene, alabilirsen müthiş bir transfer yapmış olursun (daha önceki kariyerimde 35m euro civarı bir paraya Real'e gitmişti). Milli takımlarda oynamadığı için bende Türk vatandaşı oldu. Frikikler ve kornerleride çok etkili.
    Victor Irineu - Lecce/Pescara - ST - İlk sezonlarda çok ucuz ve ileride müthiş bir katkı sağlayacak çok etkili bir forvet. Bende şu an Türk vatandaşlığıda aldı. İlk sezon transfer teklifi yapamıyorsun ama ikinci sezon kaçırmamanı öneririm. 350K'ya aldım.
    Alberto Paloschi - ST - Fiziksel ve mental özellikleri yüksek, çok hırslı ve çalışkan bir forvet.
    Robert Lewandowski - Legia - FC - Çok sevdiğim bir forvet oyuncusu, özellikle kanat ortalarında golü çok iyi seziyor. Hem yerden hem havadan etkili, önemli katkı sağlayabilen bir isim.
    Kerem Seras - Gençlerbirliği - DM - BJK'de önlibero mevki için çok fazla alternatifin yok ve Kerem çok faydalı olabilecek, alternatif bir oyuncu olabilir. Kadromdaki onca yıldızın arasında hiç sırıtmadan görevini başarıyla yaptı, her iki kariyerimdede kadroma kattığım bir isim.

Forvetlerin etkili ve faydalı isimler, bence öncelikli olarak orta sahanı güçlendirmelisin (kanatlar dahil) çünkü takımını ileriye etkili taşıyacak oyuncu sayın az ve o oyuncuların yetenekleri sınırlı. Mehmet Ekici, Goossens ve Belletti ilk olarak yönelmeni tavsiye edeceğim isimler. Bu oyuncular takımı hücuma etkili taşıyabilecek oyuncular.
    Savunma oyuncusu olarakta pek yazmadım dikkat ettiysen, kadrondaki isimler ilk etapta yeterli. Sivok orta alanda daha faydalı, BJKye karşı yaptığım maçlarda beni sıkıntıya sokan isimlerden birisi.
    Daha birçok isim var tabi ki, oyuncu tartışma platformuna bir göz gezdirirsen belki daha faydalı olur. Ben GS kariyerimde yöneldiğim oyuncuları yazdım. Sakho (PSG), Asenjo (Valladolid), Henrique (Barcelona), Kacar (Hertha), Vidal (Leverkusen), Nuri (Dortmund) gibi üst düzey yıldızları doğru bir transfer politikası izleyerek bir çoğunu ilk 3 sezon içinde olmak üzere kadroma kattım. Oyuncu transferi kadar oyuncu satışlarında da iyi bir politika izlemelisin. Tabi ki benim GS'da Lincoln, Linderoth, Nonda, Kewell, Meira, Baros gibi iyi paralara satabileceğim oyuncular olması avantajım vardı ve bunu iyi değerlendirdim. Oyuncularının değeri düşmeden, gerekirse ilk sezonu heba ederek ileride sana daha çok fayda sağlayacak isimleri almak için bazı yıldızlarını satmaya başlamanı öneririm. Onları maçlarda oynatarak değerlerini yüksek tutmalı ve devre arası yada sezon sonunda satmalısın.

Real Madrid'deki Javi Garcia orta saha için çok iyi bir tercih olabilir. Onuda şiddetle tavsiye ederim.
    Last edited by Walter Sakana : 27.Mayıs.2009 at 05:55 Reason: oyuncu eklendi

Mesaj Yetkileri