1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Hybrid View

Abi Benim Tahminim Baska Takim Secmemi istemiyor oyun. o da biliyor Fenerbahce Askimi (:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben en son güçLü bir takımda denediğimde (Stuttgart 2012 sezonunda süper bir kadrom var iken ) 70-80 maç yeniLmezLik eLde ettim..

Sezon başından itibaren başLayarak hiç bir büyük takımda bu sistemi denemedim ve açıkcası merak ediyordum. PayLaşımLarını bekLiyorum.
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Kahretsin ayni hatayi 2 sefer yaptim (: Abi Barcelonada 5 mac oynadim ortalama sut sayim 30 -35 civari. Gecen gün klavyem e su dökmüstüm degistirim print tusu nun yerinde yeniu klavye de power tusu var bakmadan bastim pc kapandi tabi oyunu yeni actigim icin basa döndüm (: 2. takimim Coca Cola League Two dan Rochdale diye bi takimdi onla da 5 mac yaptim 3 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet o da celtic e gene SS aliyim derken kapandi pc yeni baktim gene bastan (: ama abi taktik güzel ellerinize saglik

büyük takımlarda ben denemedim ama iyi sonuçlar verir sanırım... senin kariyer de güme gitmiş... benim her kariyerde oldugu gibi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri