1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Furkan'ı özet görüntülerden izlediğim kadarıyla çok iyi bir oyuncu kesin. Bugün iki asist yaptı galiba. Topa hakim devamlılığı olan bir oyuncu.

Kayserispor'un, Kadir Has'ta oynadığı maçların tamamını takip etmeye çalıştım. FM09 verilen 19.000 seyirci ortalamasının çok uzağında olduğunu söylemek istiyorum. Seyirci ortalaması belirlenirken 3 maçın takip edilmesi yeterli olacaktır ki bu maç sayısı maksimum 5'tir. Ancak Kayseri'nin evinde oynadığı son 5 maçında ortalama 10-12 bin seviyelerindedir. . .
    Ligin son maçlarına bakmak aladıtıcı olabilir Kayserispor için çünkü uzun süre önce Kayserispor'un ligi aşağı yukarı nerde bitireceği belliydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    20'den 18'e mi dusmesi gerekli yani..
    O zaman tamadır abi sorun yok ben bu sene fmyi oynayamıyorum öss sınavı yüzünden o nedenle bakmadan yazdık

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    FM 2009'da Kayserispor icin ortalama seyirci 11.500 olarak girilmisti. Kadir Has'a gectikten sonra seyirci patlamasi olmasi oyuna ait bir ozellik.
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ligin son maçlarına bakmak aladıtıcı olabilir Kayserispor için çünkü uzun süre önce Kayserispor'un ligi aşağı yukarı nerde bitireceği belliydi.
    Kayserisporun taraftarı yine bu tribünleri doldururdu ama kadir has stdaına geçtiğimizden beri bu takım ligde hedefsiz kalmıştı ya 7. yada 8. olacağı belliydi kupadanda elenince o haftalardan itibaren takım formalite maçlarına çıktı nerdeyse taraftardada bu nedenle düşüklük oldu.Seneye inanıyorum en az 15000 kişiye oynar en kötü maçını bile

Mesaj Yetkileri