1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Online oyunda çıkınca tekrar girmek

Default Online oyunda çıkınca tekrar girmek

Oyunu kurdu ark. oyunu oynadık çıktık diğer gün girelim dedik connect oluyorum ama nasıl takımın basına geçicem bilmiyorm 9.0.1 de ben hosttum ark sorunsuz giriodu bu 9.0.3 girince burası çıkıyor nerden geçicem takımımın basına yeni kullanıcı secenegi war ilk girdigim gibi :s

bildiğim kadarıyla eğer çıkarken emekli olmamışsan takımdan takım ismi filan şu alt tarafta yazar sende takımın başına geç dersin olur ama takım görünmüyor

walla iyi bilmiorm oyunu ama şöyle bişe yaptm yeni kullancı dedim bişe yapmadan direk soldan onayla dedim zaeten oldugum takımın menajeri oldumu söyledi ama takımıma bişe yapamıorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Options seçeneğine bastığınızda çıkan menüden New User diyerek Yeni kullanıcı alaiblirsiniz.

daa önce aldık zaten de işte 2. girişimizdi bu :S yeni kullanıcı da asıl takımım dolu görnüo :S

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Daha önce bir takım alındıysa ve o oyundan çıkıl tekrar giriliyorsa, resmi gösterdiğin menüde takım adı yazar ve takımın yanında "not connected" yazması gerekir.

Not connected'a tıklayınca kaldığın takımla devam edebilirsin ama o resimde takımın olmayışı acayip olmuş.

Aynı sorun bendede var?
    Kullanıcılşar kısmında hiç bir şey görünmüyor..

Sorunu çözdüm.Kullanıcılar kısmının boş olması temadan kaynaklanıyor.Ayarlar kısmından temayı 2008 teması olarak seçince kullanıcılar görünüyor diğer kullanıcı bağlanabiliyor..

Mesaj Yetkileri