-
12.Haziran.2009, 02:28
1. Gittiğiniz alışveriş merkezleri? Alışveriş merkezlerinde neler yaparsınız?
En çok gittiğim alışveriş merkezleri; Tepe Natulius ve Capitol. Buraları genellikle, cinema ve yemek için kullanıyorum. Yılda 4-5 defa'da giyim ve teknoloji amaçlı alışverişlerde kullanıyorum.(bu alışverişlerin toplam maddi boyutları yükektir.)
2. Yemek-içmek için nerelere gidersiniz? Hangi Cafe'lere gidersiniz? Nerelerde takılırsınız?
Yemek yemek için başta fast-food resturatlarını tercih ediyorum. Başta; Mc Donald's, KFC, Pizza Hut ve Burger King geliyor. Onun dışında Kahve Dünyası, Happy Moon's ve Kafe Burj'a gidiyorum. Maç izlemek içinde Maçkolik'i tercih ediyorum.
3. Arkadaşlarınızla nerede buluşursunuz? En çok hangi mekan a gidersiniz?
Arkadaşlarımla genellikle, Kadıköy, Taksim, Bağdat Caddesi(Marks Spencer önü) ve Fenerbahçe'de buluşurum. Genellikle, PS3 oynayabileceğim, yemek yiyebileceğim ve kahve & nargile içebileceğim yerlere giderim. PS3 için Sihir Kafe'ye yemek ve içmek için ise Livane'ye gidiyorum. Buralara genellikle haftada 3-4 defa gidiyorum.
4. En sevdiğiniz aktiviteler? Arkadaşlarınızla nerelerde eğlenirsiniz, neler yaparsınız, nerelere gidersiniz?
Sinema, Konser, Festivaller, Bowling, Masa Tenisi, Bilardo, PS3 ve Basketbol(kışın okulda kapalı alan, yazın ise sokakta) bu tarz aktiviteleri yapıyorum. Özellikle yazın, piknik alanlarına gidiyorum ve onun dışında yaz-kış farketmeden tüpsüz olarak denize dalgıçlık yapıyoruz.
Mesaj Yetkileri