Originally Posted by
phytone
Arkadaşlar öncelikle benzer konulu hata aradım ancak bulamadım o yüzden bu başlığı açıyorum..Şimdi ben Fm 2009'u biri Xp diğeri Vista olmak üzere iki ayrı lap-topta oynadım çok uzun bir süre,bir kaç gün önce sağlam bir lap top aldım ve hemen menejeri yükledim,laptopta orjinal vista yüklü, neyse yükledim oyuna giriyorum her şey güzel çalışıyor ancak ne zaman geçmiş maçlarıma ya da diğer takımların oynadıkları maçların skorlarına tıklasam oyun donuyor(top işareti çıkıyor) aslında eski oyunlarımda da olurdu bu tip hatalar anca 2-3 dk beklerdim açılırdı fakat şimdi 15dk beklememe rağmen hiçbir değişiklik olmuyor oyunu defalarca silip yükledim olmuyor herşeyi denedim yardım edebilirseniz sevinirim...
P.s:Ayrıca ben bu oyunu yaklaşık 8-9 senedir oynuyorum ama bu sene gerçekten işin suyunu çıkardılar sürekli yeni şeylerle uğraşmak zorunda kalıyoruz adam gibi oyun oynayamıyoruz,ben şahsen öğrenciyim ve orjinal oyunlara verecek 80 liram yok bu oyuna gerçekten gönül vermiş birisi olarak açıkçası sinirleniyorum bu tip şeylere bir heves oyun açıyorum olan bu 3 saattir oyun oynuyor olmam gerekirken bilgisayar mühendisleri gibi hatalarla uğraşıyorum..
Şimdiden teşekkürler