1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Fm 2009 Hızlandırma?

Default Fm 2009 Hızlandırma?

Arkadaşlar oyunu hızlandırmak için database ve lig sayısı haricinde başka bişey yapabiliyormuyuz?

Bir de yeni çıkan genç oyuncularımızdaki grafik resimleri kaldırabiliyormuyuz? Hem resimler saçma oluyor hem de güzel durmuyor.

İlk dediğin ile ilgili birşey bilmiyorum ve olmaması lazım.

İkinci sorununda ise:

Ayarlar'dan Görüntü ve Ses'e geliyorsun. Görüntü Ayarları sekmesi altındaki Profil Resimlerini Göster'i Sadece Gerçek Görüntüler'i seçerek ayarlıyorsun.

oyunu değilde bilgisayarı hızlandırırsan oyuna da etki edecektir.hızlandırmaktan kastım gereksiz dosyaları,programları kaldırmak olabilir.kolay gelsin.

ah o resimler gözüksün dye yıllarca bekledm ben

pencere modunda oynamayı dene fikstür işlemeyi fln seyrelt biraz.. 2d izle maçları

Nesil
    2006
    Yer
    Krasnodar

fikstur isletmeyi seyreltmek nasil oluyor?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

fm08'de bunun için program vardı. oyuncu geçmişlerini, hikayeleri vb. şeyleri temizleyen. save game cleaner'dı adı yanlış hatırlamıyorsam.

fm09 için böyle birşey yok maalesef.

Quote Originally Posted by southmaster07 View Post
    İlk dediğin ile ilgili birşey bilmiyorum ve olmaması lazım.

İkinci sorununda ise:

Ayarlar'dan Görüntü ve Ses'e geliyorsun. Görüntü Ayarları sekmesi altındaki Profil Resimlerini Göster'i Sadece Gerçek Görüntüler'i seçerek ayarlıyorsun.
    herkese verdiği bilgiler için teşekkürler özellikle arkadaşa teşekkür ederim.Başka fikirleri olan varsa beklerim cevaplarını..

Mesaj Yetkileri