Premier Lig 24.Hafta

Sakatlık belasından bir türlü kurtulamadık. Evimizde kaybedip taraftarımızı üzmek istemezdik ama olmadı. Eksik kadro ile bu kadar oldu.

Premier Lig 25.Hafta

Wigan deplasmanından da puansız dönüyoruz.

Premier Lig 26.Hafta

Afrika kupasından gelen Keita ile birlikte, sakatlıkları da geçen oyuncuların düzelmesiyle eski günlerimize dönme sinyalleri verdik. İçeride 3 güzel gol ile maçı kazandık.

FA Cup 5.Tur

Townsend sahalara golle dönüyor. Bu turu da geçiyoruz.

Premier Lig 27.Hafta

12 yıllık kariyerimin en ağır yenilgisi. Kupa maçında oynattığım kaleciyi değiştirmeyi unutunca bu sonuç ortaya çıktı diye düşünüyorum. Çok üzgünüm.

Premier Lig 28.Hafta

İlk devre golsüz sona erdi. İkinci yarıya genelde yaptığım gibi 3 oyuncu değişikliği ile başladım. Parrott artık bırak Adebayor’u beni gör diyor adeta. 3 muhteşem gol ile maçı kazandırıyor bize.

FA Cup 6.Tur

Rakibimiz ligde son maçta yendiğimiz Birmingham. Bu maçta da yeniyoruz ve FA Cup’ta yarı finale yükseliyoruz. Yarı finalde rakibimiz Tottenham oldu.

Puan Durumu

Hedefimiz olan 40 puana ulaştık, artık kalan maçlarda daha rahatız. FA Cup’ta finale de ulaşırsak çok iyi bir sezon geçirmiş oluruz.

Bu arada Gana Milli Takım’ı beni istedi ve kabul ettim, bakalım Afrika’da neler yapabileceğiz?

Finans durumumuz da düzeldi, hak ettiğimiz yere çıktık.

Devre arası 2 transfer gerçekleştirdim. Birisi orta sahaya biri de İspanya araştırmasında gözlemcilerin çok beğendiği, gelecek vaad eden defansa takviye olarak aramıza katıldı. Genç oyuncuya bu kadar para verdim, umarım iyi gelişme gösterir.