Yaw zaten iş güçten zor giriyorum foruma bi de avatar falan düzenleme ile uğraşıp vakit mi kaybedeyim. Avatar olsa ne oluuur olmasa ne olur..Bana seni gerek seni
![]()
Yaw zaten iş güçten zor giriyorum foruma bi de avatar falan düzenleme ile uğraşıp vakit mi kaybedeyim. Avatar olsa ne oluuur olmasa ne olur..Bana seni gerek seni
![]()
Bir Dost
Hellbells
35. Turnuva oldu hala Zenit'i yönetiyor.
Tatile gideceğim lig yüzünden gitmiyorum. Ne vefalıyım.
Afferin sana vefalı insan..1 hafta sonra ben kayıplara karışıyorum artık. Eylülde anca görünmeye başlarım buralarda.
Bir Dost
Hellbells
4. sezona girmeyecekmisin. Yatar o zaman lig bende giderim. Umut sende kalma dışarda selam verdin diye kırmızı halı atacak değilim. Tut biryerinden muhabbetin.
Maalesef biliyosun yazın önce nikahım var sonra düğünüm var. Ve bunlar memlekette ama benim ikametim ve adsl hattım görev yerimde. Görev yerim ve memleketim farklı. Gerçi laptop ı yanımda götürcem beleş ağ yakaldıkça nadir de olsa girerim ancak Eylül e kadar iptalim. O yüzden 4.sezona da girmeyeceğim.
Bir Dost
Hellbells
Senin yerine adam atayamam. Nasıl yaparım bunu. Lig yapılmaz o zaman.
Tüm yöneticiler evlendi bir ben kaldım.
Ona bakarsan tüm yöneticilerde madalya var. Madalyasız bi ben kaldım![]()
Bir Dost
Hellbells
Bilmediğin sektörü bırakacaksın.
Bak yakamda ne yazıyor. İnceleme ekibi üyesi. Henüz hiç bir zaman sıkıştığım anda herhangi bir yerden bulduğum bir taktiği kullanmadım . 10 dk. bile kullanmadım. Bütün oynadığım taktiklerim Made in HellBells.. Yakamda da zaten görüyorsun ki inceleme ekibi yazıyor![]()
Bir Dost
Hellbells
İncele incele nereye kadar
Demek ki bende incelesem madalya patlaması yaşayacam.
Neyse ben İstanbul Park ta formula aracı süreyim biraz![]()
Bir Dost
Hellbells
1.17.050 yapıyom aşağı süre de olmuyo nasıl yapmış millet 1.00. ı . Ben kaveye gidiyorum Okey oynicam hadi görüşürüz![]()
Bir Dost
Hellbells
Yöneticiler şeyetmiş burayı.![]()
Yak gel bildiğin ne varda, sat gel gözüm yok para pulda... Yanlız sanadır bu hasretim. Dön gel vaktimiz daraldı zaten şu yalan dünyada, yen inadı sevdiğim![]()
İyi geceler guşlar...
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
merhaba gece kuşları![]()
Bir gün de sen alma Aygün yahu, başka adam yok mu?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aygün değişecek değil mi Aygün?
Selamlar.
Selamlar...
(/s)
İyi geceler ahali, Aygün nassın?
İyi abisi ellerinden öper.![]()
Merhabalar, nasılsınız bakalım guşlar
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Yaz okulu açılmadı ya, sevinsem mi, üzülsem mi karar veremedim? Bir yandan tatil, bir yandan da geçmem gereken ders, karışık duygulardayım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
iyidir sizleri sormalı![]()
İyi geceler herkese![]()
Yaz okulunu napcan Serkan ya, 2 senedir gidiyodum bıktımBu sene gitmiyorum diyar diyar gezicem.
kimse beni sevmiyor...