ben küçük takımlarda Atak oynuyorum. Bugsaş ile gruptan çıkamadım ama klasmanda lider olarak bank asyaya 3. olarak yükseldim. Küçük takımlar neredeyse işkence. Ama zevkli oluyor.

Şahsen benim taktiğim 4-4-2 atak. Orta sahada göbeğe iki adam koyarım birisine ok ile AMC'ye diğerinide DM'ye yönlendiririm. Bazen oku bırakıp direk adamları o mevkiye koyarım. Kanatlar Atağa yönelik. Defans ve orta açık oyuncuları ok ile bir ileri doğru yönlendiriyorum. Taktik ekranında atağı ayarladığımız çubuğu normalin üzerinde yapıyorum. baya atağa yönlendiriyorum. Yaratıcı oyuncum yok. Hatta DM ve AMC bile yok elimde. o nedenle yaratıcılık neredeyse yok bir iki kademede.. Tempoyu çok hızlı olmamakla birlikte Quick olarak ayarlıyorum. Wide(geniş) alanda oynatıyorum. Takım zorlanarak eziyet ile galip geliyor. Hatta hiç galip gelemeden rekor kırdığımda oldu ama play of oynarak da olsa yükseldim. Resmen ömrümden ömür gitti. Gol yememe rekorum gidince baya sinirlendim.

Geriye düşünce kaybedecek bir şey yok nasıl olsa, hemen orta sahadan AMCye ok ile yönlendirdiğim adamı AMC'ye çekiyorum ve forvete doğru ok çekiyorum. Yine orta sahadan DM'ye ok ile yönlendirdiğim oyuncuyu ise oku geri çekerek orta sahada geri dönen topları ileride toplaması için bırakıyorum. Atak çubuğunu ya takım halinde atağa dönderiyorum yada ona yakın bir seviyeye. Daha sonra Kontratak seçeneğinide işaretliyorum. Gerisi Allah kerim..