1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Ligde ilk 5 e girersin gibime geliyor.

Çok zor, sırf taktikten götürüyoruz kör topal takım oyunu oynuyoruzda kadronun yetersizliği göze batmıyor pek. Ama tabi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Devre arası takviyelerim var anlaştığım oyuncular, bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Meart05 View Post
    E yani GS ' de yensin seni biraz

bencede
    Last edited by Walter Sakana : 05.Temmuz.2009 at 19:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Sivas Maçı Çok Dramatik Olmuş Hocam Ya Kötü Bitmiş Sonu
    Ama İyi Biter Bu Ligin Sonu

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    ASİSTANIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE KEŞFETTİĞİM BİR YETENEK !

Asistanımdan takım raporu istediğimde kadronun genişliğinden son derece memnun olduğunu, buna karşın en zayıf bölgemizin orta alan, özelliklede orta alanın solu olduğunu belirterek bu bölge için bana bir isim tavsiye etti. Kimmiş diye baktığımda ofansif olarak çok etkili görünen genç bir yıldız adayı gördüm. Pek mücadeleci olmadığı belli olan, hızlanması pek iyi olmayan bir oyuncu olmasına karşın ofansif olarak önemli katkılar yapabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Üstelik bonservis bedelsiz olarak alabileceğim.

Oyuncuya teklif yaptım, bu oyuncuyla ilgilenen başka bir takım daha var. Bende oyuncunun gelme konusundaki isteğini test etmek için bir açıklama yaptım. Bu açıklamama olumlu yanıt aldım, bekliyorum.

Güzel Oyuncuymuş Hakkını Vermek Lazım Asistanın Hızları Falan Hiç Fena Değil İyi Bek Olur Kerata Bu Arada Sanırım İtalyandı Asistan
    FATİH UYARI ALDI !

Ankaragücü maçının ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun'un Fatih'le ilgili övgü dolu açıklamalarına Fatih Atik'te basın yoluyla müteşekkir olduğunu söyleyerek karşılık verince, İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri oyuncusuna yaptığı hareketin profesyonelce olmadığını belirterek uyarı verdi.

Başarılı oyuncuda bu uyarıyı yorum yapmayarak kabul etti.

Sanırım Fatih Yolcu Hocam. Bülent uygun Kafayı Takmış Ona İlerde Takımda Mutsuz Olması An Meselesi Olabilir

Dediğini yapabilmeyi bende isterim Devre arası 1-2 tecrübeli oyuncu geliyor, beklediğimiz katkıyı sağlarlarsa daha iyi olacak inşallah.
    Evimizde iyiyizde deplasmanda kazanamadık daha.

KİM ACABA???????

Çok zor, sırf taktikten götürüyoruz kör topal takım oyunu oynuyoruzda kadronun yetersizliği göze batmıyor pek. Ama tabi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Devre arası takviyelerim var anlaştığım oyuncular, bakalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bencede
    Valla Şuana Kadar Eksik Olduğun Yer İyi Bir Ortasahaya İhtiyacın Var Defansif Ortasaha İle Birlikte
    Canım Kardeşim Bence Oyunu Kurabilecek ve Yönlendirebilecek İyi Bir Oyuncu ve de Atakları Kesebilecek İyi Bir Defansif Ortasaha Oyuncusu Şart
    Bu Arada Forvetlerden Ümit Tütinci Bu Lige Uygun Değil Hocam Elden Çıkarmaya Bak. Sene Sonunda Sözleşmesi Bitecek Olan Alipio Brezilyalı Genç Forveti Mutlaka Kat Kadroya Sylla ile Muhteşem İkili Olur Bana Gelmedi Palmeirasa Gitti Aklında Bulunsun Listeye Ekleme Ama 1 Ocaktan İtibaren Bosman Sözleşme Öner. Bende Boavista İle Palmeirasla Yarıştım Palmeirasa Gitti Hocam Dikkat Çekmeden İmzalat Bence Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Asistanın tavsiye ettiği oyuncuyla anlaştım geliyor ara transferde. Onu daha çok ortanın solunda ileri dönük kullanmayı düşünüyorum. Tekniği yüksek, ortaları etkili, duran toplarıda iyi kullanıyor gibi. Takım oyununa yatkın ve çalışkan. Bunlar iyi özellikleri. Eksik yanları ise Hızlanma, agresiflik, denge, cesaret gibi bir bekin yüksek olması gereken özellikleri. Ama konsantrasyonu yüksek ve bu özelliğiyle o açıkları iyi yer tutarak kapatabilir demekki. Hele bi gelsin bakacaz nerde ne kadar verimli olacak.

Asistanım Türk (regen), aslında Coach olarak almak istiyodumda Asistan olarak çıkmış, diğer asistanlar coach olarak gelmeyi kabul ederken bu etmedi. Mecbur asistan olarak aldım bende. Motivasyon, Taktiksel bilgi, oyuncu yeteneği sorgulama ve disiplin özellikleri yüksek birini bulduğum an asistanı değiştirecem.

Fatih gerçek hayatta Sivas'ın anlaşıp sonradan transferinden vazgeçtiği bir oyuncu biliyomusun?
    Şuana kadar çok büyük katkısı oldu, geçen sezon 1.ligde bu sezonda süperligde en iyi top süren oyuncu ve asist kralı. Kolay kolay bırakma taraftarı değilim, anca dediğin gibi mutsuz olursa satarım. Zaten alternatifi yok, sakatlandı son 2 maç dikkat edersen oynamadı ve eksikliğini inanılmaz hissettik, atak varyasyonları tıkandı resmen. Ama ara transferde 1 alternatif geliyor ona.

Orta sahada Kerem defansif oynuyor gayette iyi. Ligin en çok top çalan oyuncularından biri, pas yüzdeside çok iyi. Onun yanında Moritz oynuyor. Ara transfer için anlaştığım bir diğer oyuncu o bölgede atakları yönlendirme konusunda faydalı olabilir, sürpriz golcü olarak tanınan birini aldım. Gerçekte Türkiye liglerinde forvet arkasında en beğendiğim yabancılardan biri, sinsi bir oyuncu.

Şu ana kadar pek oyuncu satmamamın sebebi oyuncuların biraz değerlenmesini beklemekti. Yani bu sezon ligi biraz iyi bir yerde bitirebilirsek sezon sonunda oyuncuları daha iyi fiyatlara satabilirim diye düşündüm. Ümit'in şu anki değeri 55k (euro), en azından 400-500k değeri var bence onun. Ama dediğin gibi kadroda düşündüğüm bir isim değil.
    Alipio'ya bakacam, sözleşmesi bitiyorsa almaya çalışırım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri