Brezilyalı stoper, Milan’da başarılı bir kariyer yapmak istiyor.
Milan’ın çiçeği burnunda savunmacısı Thiago Silva, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı açıklamalarda bulundu ve kulüp tarihine geçmek istediğini belirtti.
Ara transfer döneminde Fluminense’den transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, Milan’ın Avrupa Birliği oyuncuları kontenjanın dolu olması nedeniyle forma giyememişti. Ancak bu aydan itibaren Milan’ın her maçında forma giyme hakkı kazanan Silva, umut verici açıklamalarda bulundu.
Sabırsızlanıyor
Jornal do Brasil’e konuşan Silva, “Altı aydır oynamıyor olmak beni fazlasıyla üzdü fakat artık hem Serie A’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde Milan formasıyla başarılar yakalayacağıma inanıyorum.
Milan’da başarılı bir kariyer geçirerek, Kaka gibi kulüp tarihine geçmek istiyorum. Burada gerçek performansımı ortaya koyabilirsem, milli takıma da dönebilirim” diye belirtti.
Maldini'den destek almış
Paolo Maldini’nin Milan’a alışmasına oldukça yardımcı olduğuna değinen Brezilyalı savunmacı, sözlerine şöyle bitirdi:
“Maldini bana İtalyanca öğrenmemi, bu sayede sahadaki arkadaşlarımla daha iyi anlaşabileceğimi söyledi.”